ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ο Μουρίνιο για τον Ματέος

Ο Μουρίνιο για τον Ματέος

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «As» για τον Ματέος. Ο παίκτης αγωνίζεται ως δανεικός στην ΑΕΚ και ο Πορτογάλος τεχνικός τον χαρακτήρισε «Πικέ της Ρεάλ».

Ο Ματέος έχει δοθεί δανεικός από τη «Βασίλισσα» στην ελληνική ομάδα, αλλά ο «Special One» δεν τον ξεχνάει και περιμένει να γυρισει πίσω τον Ιούνιο δείχνοντας του μεγάλη εμπιστοσύνη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Μουρίνιο πιστεύει αρκετά στον Ματέος και παρότι τον παραχώρησε στην Ενωση τον έχει πάντα στο μυαλό του. Μάλιστα, γίνεται λόγος και για τον χαρακτηρισμό του: «Ο Ματέος μπορεί να γίνει ο Πικέ της Ρεάλ». Αλλωστε είναι ψηλός (1,91 μ.) σαν τον κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα ενώ έχει και την πολυτέλεια να φτιάξει παιχνίδι αν και αμυντικός.

Επίσης, η «As» αναφέρεται στους στόπερ των Μαδριλένων. Συγκεκριμένα, ο Πέπε δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο, ο Γκαράι έχει συχνούς τραυματισμούς με τον Ματέος να διεκδικεί μια θέση.

Το δημοσίευμα καταλήγει με το τι κάνει στην Ελλάδα ο Ματέος με την φανέλα της ΑΕΚ, αλλά και την προσωπική του ζωή: «Θέλει να προσαρμοστεί γρήγορα και την επόμενη εβδομάδα θα αφήσει το ξενοδοχείο και θα πάει σε ένα σπίτι. Ο Μανόλο Χιμένεθ στις 5 Φεβρουαρίου τον ξεκίνησε με τον Άρη αλλά για κακή του τύχη είδε την δεύτερη κίτρινη. Πλέον ο Ματέος θα έχει την ευκαιρία την Κυριακή να παίξει κόντρα στον Ηρακλή», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...