ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Χαλπερίν: «Το 101% των δυνατοτήτων μας»

Χαλπερίν: «Το 101% των δυνατοτήτων μας»
Μόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός αν θέλει να πάρει το εισιτήριο για τη Βαρκελώνη, με τον Γιοτάμ Χαλπερίν να τονίζει πως όλοι οι παίκτες θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε στους εκπροσώπους Τύπου για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς με τη Σιένα: «Είναι η τελευταία μας ευκαιρία, αλλά έχουμε τους κατάλληλους παίκτες για να κάνουμε αυτό που πρέπει και να κερδίσουμε αύριο το βράδυ.

Η Σιένα έπαιξε καλύτερα στα δύο τελευταία παιχνίδια. Εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει, προετοιμαζόμαστε σωστά, απλά δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα. Ίσως φταίει η νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε το 101% των δυνατοτήτων μας. Το μυστικό είναι ότι είμαστε μία παρέα. Θα πρέπει να βοηθήσει ο ένας τον άλλο και όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Απλά αυτήν την πολύ καλή σχέση που έχουμε μεταξύ μας πρέπει να την βγάλουμε και στο παρκέ.

Όλα ξεκινούν από την άμυνα. Θα πρέπει να τους πιέσουμε. Παίζουμε απέναντι στη δεύτερη καλύτερη άμυνα της Ευρώπης, αλλά έχουμε τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης και μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Αύριο πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να είμαστε το ίδιο καλοί στην επίθεση».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...