ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

«Μάτος… περίμενε»

«Μάτος… περίμενε»
Μήνυμα να είναι… stand by έστειλε ο Παναθηναϊκός στον Μαρσέλο Μάτος, μετά τη συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Γόντικας με τους εκπροσώπους του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου.Το τελευταίο πράγμα που απασχολεί αυτή τη στιγμή τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι τα μεταγραφικά. Άλλωστε όπως φάνηκε και από το Δ.Σ. της Τρίτης κανείς δεν ξέρει τι θα… επιφυλάσσει η επόμενη μέρα στον σύλλογο με την απροθυμία όλων να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει ενόψει καλοκαιριού και με δεδομένο ότι η ομάδα θα μπει από νωρίς στα ευρωπαϊκά βάσανα να υπάρξει ένας σχεδιασμός. Σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε και το ραντεβού του Δημήτρη Γόντικα με τους εκπροσώπους του Μαρτσέλο Μάτος.

Επειδή οι «πράσινοι» εισπράττουν αρνητικά μηνύματα από τη Βραζιλία θέλησαν να… θυμίσουν στον παίκτη ότι ανήκει στον Παναθηναϊκό και να κόψουν κάθε όρεξη που έχει η Μποταφόγκο να τον αποκτήσει χωρίς… ένα ευρώ.

Οπότε μέσω του προεδρεύοντος αντιπροέδρου οι «πράσινοι» ζήτησαν από τον Μάτος να είναι στην αναμονή αφού είναι πολύ πιθανό, αν και ο ίδιος δείχνει απρόθυμος, να γυρίζει το καλοκαίρι στην Παιανία!

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...