ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Αποχώρησε ο Σαβίνι

Αποχώρησε ο Σαβίνι
Με πρόβλημα στο πόδι αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Μίρκο Σαβίνι. Ο Ιταλός αμυντικός αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον δικέφαλο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ολοκληρώσει το πρόγραμμα. Η κατάσταση του μπακ των Θεσσαλονικέων θα διαπιστωθεί την Παρασκευή, ύστερα από εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί. 

Αντίθετα με τον συμπαίκτη του, στις προπονήσεις επέστρεψε ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος ακολούθησε, ωστόσο, πρόγραμμα σε χαλαρότερους ρυθμούς. Ο Χιλιανός αμυντικός θα είναι ο παρτενέρ του Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας, όπως όλα δείχνουν, στον αγώνα της Κυριακής με τη Λάρισα, εκτός κι αν μπει τελικά ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος επιστρέφει από άδεια αύριο. 

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, αφού ο Πορτογάλος ακολούθησε για άλλη μία ημέρα πρόγραμμα αποθεραπείας. 

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει καταλήξει ακόμα στο αν θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 ή 4-2-3-1, με αποτέλεσμα να μην έχουν ξεκαθαρίσει και ορισμένοι από τους βασικούς. Η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Λίνο, Ετό, Μαλεζά και Κοντρέρας, ενώ η μεσαία γραμμή από τους Γκαρσία, Βιτόλο, Ελ Ζαρ και Κουτσιανικούλη. Αν προτιμηθεί επιθετικό δίδυμο, αυτό θα συνθέσουν οι Μουσλίμοβιτς και Σαλπιγγίδης, ενώ σε αντίθετη περίπτωση τη θέση του Βόσνιου θα πάρει ο Ίβιτς. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Χαλκιάς, αφού ο Κρέσιτς προπονήθηκε ατομικά, μετά από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. 

Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 17.00. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...