ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ολονύκτιο θρίλερ με Σκόκο

Ολονύκτιο θρίλερ με Σκόκο
Ο Νάτσο Σκόκο δεν υπέγραφε το έγγραφο που του έδωσε η ΑΕΚ, καθώς ζητούσε εγγυήσεις ότι θα του καταβληθούν τα οφειλόμενα μέχρι τον Ιούνιο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολύωρες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών.

Μπορεί στην ΑΕΚ να υποστήριζαν ότι με την καταβολή και τον υπολοίπων χρημάτων του Νίκου Νοτιά λύθηκαν και τα τελευταία θέματα που έμεναν για την αδειοδότηση, ωστόσο η περίπτωση του Νάτσο Σκόκο οδήγησε σε ένα ολονύκτιο θρίλερ.

Ο Σταύρος Αδαμίδης και ο έλληνας μάνατζερ του Σκόκο, Παύλος Διαννής διαπραγματευόντουσαν όλο το βράδυ για να φτάσουν σε μια συμφωνία και να υπογράψει ο Σκόκο το έγγραφο που του έδωσε η Ένωση.

Αυτό που ζητούσε ο Σκόκο για να υπογράψει και ήταν ανυποχώρητος στο αίτημα του, ήταν εγγυήσεις ότι τα οφειλόμενα σε αυτόν χρήματα θα εξοφληθούν μέχρι τον Ιούνιο.

Οι διαβεβαιώσεις που έδιναν ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Γιώργος Κωνσταντινίδης δεν του ήταν αρκετές καθώς πολλές φορές έχει ακούσει υποσχέσεις από την διοίκηση της ΑΕΚ που ωστόσο έμειναν στα λόγια.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Εξέδρα» ο αργεντινός ήταν έξαλλος από το γεγονός ότι η διοίκηση της ΑΕΚ τον πίεζε, ενώ αυτός που θα έπρεπε να πιέζει για να πάρει το λεφτά του θα έπρεπε να είναι ο ίδιος.

Ο Παύλος Διάννης ήταν έτοιμος να βγάλει σχετική ανακοίνωση χθες το βράδυ για να ξεκαθαρίσει την θέση του Νάτσο Σκόκο, ωστόσο οι πολύωρες διαπραγματεύσεις που συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα τον απέτρεψαν.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...