ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Νίνης: Τα διοικητικά επηρέασαν!

Νίνης: Τα διοικητικά επηρέασαν!
Aποτελεί… χρυσό κεφάλαιο για το μέλλον του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως από την σκέψη του Σωτήρη Νίνη δεν απουσιάζει το ενδεχόμενο να συνεχίζει εκτός συνόρων την καριέρα του!

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, άφησε ανοιχτό ακόμη και το προσεχές καλοκαίρι να αποτελέσει παρελθόν από την Παιανία για κάποιο προηγμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αν φτάσει στα γραφεία της ομάδας κάποια καλή πρόταση. Παράλληλα μιλώντας για την αγωνιστική εικόνα του «τριφυλλιού» μερικούς μήνες μετά το νταμπλ δεν έκρυψε ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο και το… διοικητικό μπάχαλο!

«Μπορεί να παρεξηγηθώ, αλλά όλη αυτή η ιστορία έχει επηρεάσει τον Παναθηναϊκό» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Νίνη στις δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στην εκπομπή του Άρη Γάτα.

Συγκεκριμένα σχετικά με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα κυρίως στο μέτωπο της πολυμετοχικότητας ο Νίνης επισήμανε: «Σίγουρα δεν είναι ότι το καλύτερο αλλά προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι με τις συνθήκες που επικρατούν, για να ανταπεξέλθουμε. Το θέμα που γίνεται στην ομάδα τώρα, θέλοντας και μη επηρεάζει τους πάντες και τα πάντα.

Το ζητούμενο είναι να μην αφήνουμε τους εαυτούς μας να επηρεάζονται. Μπορεί να παρεξηγηθώ, αλλά η άποψή μου είναι ότι αυτή η ιστορία έχει επηρεάσει την ομάδα σε κάποιο βαθμό αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

Για τα σενάρια γύρω από πρόσωπο του και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό ο διεθνής άσος τόνισε: «Σίγουρα θέλω να παίξω έξω. Αυτή την στιγμή στο μυαλό μου προτεραιότητα έχει ο Παναθηναϊκός. Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει».

Σε ερώτηση για το εάν περίμενε περισσότερα φέτος από το πρωτάθλημα ο 21χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε: «Δεν περιμέναμε αυτή την διαφορά. Για εμάς το πρωτάθλημα τελείωσε στο Καραισκάκη με τον τρόπο που έγινε όλο αυτό. Σίγουρα ήταν κακή χρονιο για εμάς και πληρώσαμε λάθη που έγιναν στην αρχή του πρωταθλήματος. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη πορεία και φταίξαμε και εμείς. Να μάθουμε από τα λάθη και να μην ξαναγίνονται».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...