ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

«Ο πρώτος γύρος έφταιγε»

«Ο πρώτος γύρος έφταιγε»
Ο Κώστας Κατσουράνης με δηλώσεις του σε αφιερωματική εκπομπή της FIFA για τον Παναθηναϊκό και τον Σωτήρη Νίνη, δήλωσε πως το πρωτάθλημα χάθηκε από τον κακό πρώτο γύρο της ομάδας. 

Στο «FIFA Football Mundial» που μεταδόθηκε από το Novasports2, ο Γιώργος Καραγκούνης τόνισε πως το «τριφύλλι» έχει όλα τα φοντά να πετύχει τους στόχους του με μια διοικητική σταθερότητα ενώ ο Σωτήρης Νίνης για τον οποίο έγινε το αφιέρωμα δήλωσε πως «κάποια στιγμή θέλω να παίξω στο εξωτερικό». 

Το «FIFA Football Mundial» εκθείασε το ταλέντο του ... μικρού του Παναθηναϊκού που μίλησε για τις φιλοδοξίες του, ενώ στο β’ μέρος θα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Σωτήρης Νίνης δήλωσε «πρώτα από όλα θα ήθελα να έχω την υγεία μου. Θέλω κάποια στιγμή να παίξω στο εξωτερικό. Ελπίζω αργά ή γρήγορα αυτό να γίνει. Το έχω σαν όνειρο. Πριν παίξω τον πρώτο αγώνα με τη πρώτη ομάδα, μια εβδομάδα πριν ήμουν με τους Νέους και ήμουν "ball-boy" στα παιχνίδια μας. Το να ξεκινήσω βασικός και να είναι "ball-boy" οι συμπαίκτες μου ήταν μοναδικό για μένα και ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία». 

Ο Κώστας Κατσουράνης από την πλευρά του δήλωσε. «Έχει όλες τις δυνατότητες να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα στο εξωτερικό. Και θα ήταν καλό και για τον ίδιο να πάει κάποια στιγμή και να δοκιμάσει την τύχη του» ενώ όσον αφορά το χαμένο φετινό πρωτάθλημα τόνισε: «Υπάρχουν διαφορές στη φετινή σεζόν σε σχέση με την περσινή. Γίνανε κάποια λάθη το καλοκαίρι και αυτά πληρώσαμε στον πρώτο γύρο. Στο β' γύρο η ομάδα είναι πολύ καλή. Υπό κανονικές συνθήκες θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να το κατακτήσουμε». 

Ο Γιώργος Καραγκούνης, τέλος, υποστήριξε πως «Το βάρος πολλές φορές είναι πολύ μεγάλο αλλά ο Νίνης δείχνει ότι είναι σοβαρό παιδί και μπορεί να το αντέξει. Εξαρτάται από αυτόν να συνεχίσει να δουλεύει και να κάνει μια μεγάλη καριέρα στον Παναθηναϊκό και μετέπειτα στην Ευρώπη». Ο «τυπάρας» πάντως, θεωρεί πως «Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα. Πρέπει να βρεθεί μία λύση στα διοικητικά της ομάδας. Από εκεί και πέρα έχει πολύ κόσμο πίσω του και υπάρχουν τα φόντα ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει για πολλά χρόνια». 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...