ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

«Κάτσο» για δεξιά

«Κάτσο» για δεξιά
To 4-4-2 ενόψει Κέρκυρας έχει «κλειδώσει» στο μυαλό του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος όπως έδειξε στη σημερινή προπόνηση... ψάχνεται για το δεξί χαφ, καθώς δοκίμασε τον Κώστα Κατσουράνη. Επιστροφή στην ενδεκάδα για Λάζαρο.Mετά το Καυτανζόγλειο και την εξαιρετική συνεργασία Σισέ-Πετρόπουλου στην κορυφή, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προτιμά και πάλι το 4-4-2 ενόψει Κέρκυρας, αλλά δείχνει να μην έχει αποφασίσει ακόμη για το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Χθες ήταν ο Μαρίνος με τους βασικούς, στην προπόνηση της Πέμπτης ο Πορτογάλος επέλεξε τον Κώστα Κατσουράνη στο δίτερμα 8 εναντίον 8. Από κει και πέρα, και με δεδομένη την απουσία του Λέτο επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που επίσης ήταν με το γκρουπ των βασικών.

Ο Ζιλμπέρτο με τον Καραγκούνη θα είναι στον άξονα αν τελικά ξεκινήσει στην πτέρυγα ο «Κάτσο». Ο Τζόρβας θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Ιωαννίδης, δεξιά ο Βύντρα και από κει πέρα ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει την αυριανή προπόνηση για Καντέ και Σαριέγκι που έκαναν ατομικ,ό αλλά δεν φαίνεται να έχουν κάτι το σοβαρό. Επιθετικό δίδυμο, όπως και στη Θεσσαλονίκη, ο Σισέ με τον «Πετρογκόλ».

Ξεκάθαρη, πάντως, εικόνα για την ενδεκάδα θα υπάρξει αύριο και λαμβάνοντας πάντα υπ'όψιν την κατάσταση των δύο κεντρικών αμυντικών του «τριφυλλιού» και τα όσα δοκιμάζει ο Φερέιρα.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...