ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Στα… πιτς κι ο Μπλάνκο!

Στα… πιτς κι ο Μπλάνκο!
Αντί να μικραίνουν, μεγαλώνουν οι αγωνιστικοί «πονοκέφαλοι» του Μανόλο Χιμένεθ, ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό. 

Εκτός των Δέλλα, Μάκου, Καράμπελα, που επέστρεψαν τραυματίες από τη Θεσσαλονίκη και κατά πάσα πιθανότητα θα χάσουν το ντέρμπι του «Καραϊσκάκη», ο Ανδαλουσιανός είδε και τον Ίσμαελ Μπλάνκο να μην μπορεί να προπονηθεί την Παρασκευή. 

Ο Αργεντινός δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα (ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι), ωστόσο έχασε και τη σημερινή προπόνηση, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. 

Ακόμα, λοιπόν κι αν ξεπεράσει το πρόβλημα και συμμετέχει σε φουλ ρυθμούς το Σάββατο, θα πάει με μια μόνο προπόνηση στο ντέρμπι. Ενδεχόμενο που αφήνει μεγάλες πιθανότητες να μη βρίσκεται στο βασικό σχήμα και να αντικατασταθεί σε αυτό από τον Μπαχά. 

Την ίδια ώρα, δε, και τα υπόλοιπα νέα από το (ιατρικό) μέτωπο δεν είναι ακριβώς ενθαρρυντικά για την ΑΕΚ. Κι αυτό διότι, τόσο οι Καράμπελας, Μάκος, όσο και ο Δέλλας (για διαφορετικούς λόγους) θα απουσιάσουν από την ενδεκάδα της Κυριακής. 

Ο αριστερός μπακ λόγω της κάκωσης στον αστράγαλο (οι πόνοι της οποίας δεν έχουν υποχωρήσει ακόμα), ο χαφ της «Ένωσης» λόγω του τραυματισμού στο δεξιό δικέφαλο (που πιθανότατα θα τον αφήσει επίσης εκτός αποστολής) και ο «κολοσσός» -όχι τόσο εξαιτίας της κάκωσης στην ποδοκνημική, αλλά λόγω της αγωνιστικής επιβάρυνσής του από τα πολλά παιχνίδια. 

Όπως και να ‘χει, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (16:30), πριν την οποία ο Μανόλο Χιμένεθ θα κάνει δηλώσεις και μετά το τέλος της θα ανακοινώσει την αποστολή. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...