ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Αγγλική τιτανομαχία και στο βάθος «clasico»

Ακόμη μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν παλιοί λογαριασμοί δίνει η κλήρωση των προημιτελικών και ημιτελικών του Champions League. Αγγλική τιτανομαχία Τσέλσι- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους "8"!Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ, Ρεάλ Μαδρίτης-Τότεναμ και Ίντερ- Σάλκε τα άλλα ζευγάρια. Πιθανότητα ευρωπαϊκού "κλάσικο"Ρεάλ-Μπάρτσα στα ημιτελικά! 
Αγγλική τιτανομαχία και στο βάθος «clasico»


Αναμφισβήτητα, στη φάση των «8» το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι είναι το Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε μια επανάληψη του τελικού του 2008. Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις είναι Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ, Ρεάλ Μαδρίτης-Τότεναμ, Ίντερ-Σάλκε τα άλλα ζευγάρια των προημιτελικών. 

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής αυτών των αγώνων είναι 5 και 6 Απριλίου, με τους επαναληπτικούς να λαμβάνουν χώρα μία εβδομάδα αργότερα. 

Στα ημιτελικά, ο νικητής του Ρεάλ Μαδρίτης-Τότεναμ θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ, με πολλούς να ονειρεύονται ήδη το «clasico» του ισπανικού ποδοσφαίρου σε ευρωπαϊκό επίπεδο. 
Ο έτερος φιναλίστ του Γουέμπλεϊ θα προκύψει από τη σύγκρουση της ομάδας που θα προκριθεί από το Ίντερ-Σάλκε κόντρα σε εκείνη από το Τσέλσι-Γιουνάιτεντ. 

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν 26 και 27 Απριλίου με τις ρεβάνς 3 και 4 Μαΐου. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...