ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Επίσημη αναβολή του τελικού Κυπέλλου

Επίσημη αναβολή του τελικού Κυπέλλου
Την οριστική και επίσημη αναβολή του τελικού Κυπέλλου μπάσκετ των ανδρών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ανακοίνωσε η ΓΓΑ. Πλέον αναζητείται διαθέσιμη ημερομηνία για την διεξαγωγή του αγώνα, που δεν αποκλείεται να επιφέρει και μετακίνηση του προγράμματος του πρωταθλήματος. 

Έπειτα από τηνγνωστοποίηση των θέσεων της ΕΟΚ για το θέμα του τελικού, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έλαβε την οριστική της απόφαση και ανακοίνωση την επίσημη αναβολή του αγώνα που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 6 Μαρτίου. Η αιτιολογία έχει να κάνει με λόγους σωματικής ασφάλειας και προστασίας της περιουσίας των πολιτών. 

Πλέον, θα αναζητηθεί από τις εμπλεκόμενες πλευρές, διαθέσιμη ημερομηνία για τον αγώνα, πράγμα που δεν θα είναι καθόλου εύκολο καθότι το καλεντάρι είναι ήδη γεμάτο και δεν αποκλείεται να χρειαστεί μετακίνηση του πρωταθλήματος, ώστε να… αδειάσει κάποια ημερομηνία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, σχετικά με τον αγώνα Τελικού Κυπέλου Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, μεταξύ των Ομάδων «ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ΚΑΕ», που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στο Κ.Γ. Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Ελληνικού στις 6 Μαρτίου 2011 και ώρα 18.30, εξέδωσε την ακόλουθη απόφαση:

ΑΠΟΦΑΣΗ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις:
α. του Α.Ν. 397/68 « Περί επανασυστάσεως της Γ.Γ.Α. και των αρμοδιοτήτων αυτής».
β. Του Π.Δ. 63/2005 « Κώδικας Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά Όργανα»
γ. Του άρθρου 41Δ παρ. 5 του Ν. 2725/99, όπως προστέθηκε με το άρθρο 4 παρ. 5 του Ν. 3057/2002 και τροποποιήθηκε με το άρθρο 3 παρ. 3 του Ν. 3262/2004)
2. Την με αριθμ. 17713/29-4-2010 απόφαση της Υφυπουργού Πολιτισμού καιΤουρισμού Αγγελικής Γκερέκου με θέμα « Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων Υφυπουργού στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού (ΦΕΚ 628/Β)
3. Εισήγηση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.
4. Την αριθμ. πρωτοκόλλου 1700/2-3-2011 ομόφωνη εισήγηση της ΔΕΑΒ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Την αναβολή διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλου Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος μεταξύ των ομάδων «ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ΚΑΕ», που επρόκειτο να διεξαχθεί στο Κ.Γ. Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Ελληνικού, στις 6 Μαρτίου 2011 και ώρα 18.30, για προφανείς λόγους διαφύλαξης της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της περιουσίας των πολιτών, δηλαδή, για άκρως σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης.
Η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού θα καθοριστεί, σύμφωνα με το Νόμο, από τη διοργανώτρια αρχή, όταν διασφαλιστούν όλοι οι όροι για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...