ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

«Μάχιμος» ο Ντανίλο

Στη διάθεση του Γιάννη Μιχαλήτσου τέθηκε την Τετάρτη ο Ντανίλο Περέιρα. Ο παίκτης του Άρη επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ηρακλή. Οι Σηφάκης, Τσέζαρεκ, Αραβίδης, Τσεζνάουσκις και Αγτζίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ από την προπόνηση απουσίαζε ο Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος ήταν άρρωστος. Η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» θα συνεχιστεί την Πέμπτη με προπόνηση στο Ρύσιο.
Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον «γηραιό». Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από το απόγευμα της Τετάρτης στις 1730 θα διατίθενται από το ARIS MOBILE τα εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στoν Ηρακλή που θα διεξαχθεί στις 19:30 στο Κλ. Βικελίδης. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποφάσισε να ισχύσουν μειωμένες τιμές για τον συγκεκριμένο αγώνα παρά το γεγονός ότι στην αρχή της χρονιάς είχε συμπεριληφθεί στην πεντάδα αγώνων με ακριβότερο εισιτήριο (ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ηρακλής). Οι τιμές των εισιτηρίων για τις Θύρες 1, 3 και 4 είναι 15 ευρώ  (αντί για 20 ευρώ), για την θύρα 2 κοστίζουν 25 ευρώ (αντί για 30 ευρώ), για τις θύρες  6 και 9 η τιμή τους είναι 30 ευρώ (αντί για 35 ευρώ)και για τη Θύρα 7 κοστίζουν 40 ευρώ (αντί για  50 ευρώ). Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους λόγω της μεγάλης ζήτησης».
* «Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Χατζησταύρου που πλέον δεν βρίσκεται ανάμεσά μας. Ο Γιώργος Χατζησταύρου επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος του ΑΣ ΑΡΗΣ, έφορος στην ΠΑΕ, αλλά και στο τμήμα μπάσκετ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει...».
Πηγή novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...