ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Σπανούλης: «Έξω είναι εύκολο, εδώ δύσκολο»

Η είδηση της αναβολής του τελικού του Κυπέλλου έφτασε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακού για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με τη «WIND». Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη διαμορφωθείσα κατάσταση όχι μόνο στο μπάσκετ, αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. 
Σπανούλης: «Έξω είναι εύκολο, εδώ δύσκολο»


«Δυστυχώς στην Ελλάδα είναι λίγο παράξενα τα πράγματα και δεν ξέρουμε αύριο τι θα μας ξημερώσει. Κάνουμε ένα προγραμματισμό και συνεχώς τον αλλάζουμε κι αυτό δεν είναι εύκολο. Δεν μπορώ να καταλάβω όλα αυτά τα χρόνια να είναι στην Ελλάδα τόσο δύσκολο και στο εξωτερικό πολύ εύκολο. Σημαίνει ότι στην Ελλάδα υπάρχει έλλειψη κάποιων πραγμάτων κι αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ. Δεν μπορεί μια μικρή μάζα ανθρώπων να δημιουργεί αυτά τα προβλήματα όταν υπάρχουν εκατομμύρια που θέλουν να απολαύσουν το μπάσκετ», δήλωσε ο Λαρισαίος γκαρντ, που μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά εκπροσώπησαν τους παίκτες του Ολυμπιακού, και πρόσθεσε: «Εμείς ως παίκτες μπορούμε να κάνουμε αυτά που μας αναλογούν. Κι εμείς όμως έχουμε οικογένειες και παιδιά και κινδυνεύουμε. Δεν ξέρω στο τέλος πόσοι θα θέλουν να κάνουν αθλητισμό. Ο ελληνικός αθλητισμός και ιδιαίτερα το μπάσκετ μας έχουν δώσει τεράστιες χαρές, αλλά δεν του δίνουμε την ανάλογη αξία και δεν το τιμούμε όπως πρέπει. Υπάρχουν παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ κι εμείς τα διώχνουμε». 

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, δήλωσε για τη νέα συμφωνία: «Είναι πολύ σημαντικό να έχει μια συνεργασία με μια μεγάλη εταιρεία και είναι ακόμα πιο σημαντικό όταν αυτή η συνεργασία γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Μας γεμίζει χαρά όταν μεγάλες εταιρίες όπως η WIND επενδύουν στον αθλητισμό και είναι κοντά στις ομάδες. Όλα αυτά χρόνια κάναμε πολλές ενέργειες με τη WIND και σε κοινωνικό επίπεδο και στο άμεσο μέλλον θα συνεχίσουμε ανάλογα». 

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς με τη σειρά του είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επανέναρξη αυτής της συνεργασίας γιατί συνεργάζομαι πολλά χρόνια με τη WIND και ξέρω τους ανθρώπους της και πόσο πολύ θα βοηθήσουν την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό τις δύσκολες στιγμές που περνάμε να υπάρχει στήριξη από τόσο μεγάλες εταιρείες όπως είναι η WIND. Ελπίζω αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και να έχουμε επιτυχίες».

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...