ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Σε δύο εβδομάδες τα σπουδαία

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά της πρωτόδικης απόφασης της τιμωρίας μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι νομικοί εκπρόσωποι των «ερυθρολεύκων» ζήτησαν περισσότερο χρόνο, καθώς ενημερώθηκαν για την έφεση του εισαγγελέα την Τρίτη. 
Σε δύο εβδομάδες τα σπουδαία


Νέα ημερομηνία εκδίκασης της έφεσης ορίστηκε η 16η Μαρτίου, δηλαδή τέσσερις μέρες πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη». Αυτό σημαίνει πως αν γίνει δεκτή η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και γίνουν δύο οι αγωνιστικές τιμωρίας της έδρας, οι πρωτοπόροι της Σούπερ Λίγκας θα παίξουν χωρίς κόσμο με την «Ένωση» (δεν ισχύει το πενθήμερο που υπάρχει στην πρωτόδικη απόφαση). 

Την ίδια ημέρα θα συνεκδικαστεί η αντέφεση που αποφάσισε να καταθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Βέβαια ακόμη κι αν οι Πειραιώτες δικαιωθούν και μειωθεί σε μία η αγωνιστική της τιμωρίας τους, θα την έχουν ήδη εκτίσει, την ερχόμενη Κυριακή με τον Εργοτέλη. Όμως όπως τονίζουν στον Ολυμπιακό, εμμένουν στην έφεση για λόγους ηθικής τάξης.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...