ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ξαναστέλνουν Χαλπερίν στη Μακάμπι

Ξαναστέλνουν Χαλπερίν στη Μακάμπι
Το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό λήγει, ο Μπλατ τον περιμένει, η διοίκηση της Μακάμπι τον έχει προσεγγίσει και οι Ισραηλινοί θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του Χαλπερίν στο Τελ Αβίβ.Ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε ξεκινήσει την κουβέντα για επιστροφή του Γιοτάμ Χαλπερίν στην Μακάμπι την Πρωτοχρονιά δηλώνοντας πως θα τον ήθελε την επόμενη σεζόν στο ρόστερ του.

Το «sport5» πήγε το θέμα πιο μακριά και αποκάλυψε ότι ο «Γιο-Γιο» έχει δεχθεί κρούση από την Μακάμπι σε ανεπίσημο επίπεδο και πως το καλοκαίρι αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών με απολαβές όμως, πολύ μικρότερες από αυτές που του δίνει ο Ολυμπιακός (ένα εκατομμύριο δολάρια).

Το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο Χαλπερίν με τους «ερυθρόλευκους» το καλοκαίρι του 2008 ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και μέχρι πρότινος το αντίο θεωρούνταν σίγουρο. Τα δεδομένα ωστόσο, έχουν διαφοροποιηθεί αρκετά τους τελευταίους μήνες. Ο Ίβκοβιτς έχει δώσει στον Ισραηλινό την χαμένη του αυτοπεποίθηση και ο ρόλος του είναι συνεχώς πιο αναβαθμισμένος.

Τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει εντυπωσιακά την τελευταία τριετία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πάρει τόσο εύκολα ο ίδιος ο Χαλπερίν την απόφαση να φύγει από τον Ολυμπιακό, ακόμα και αν του γίνει μικρότερη οικονομικά πρόταση.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...