ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Συγχαρητήρια από Χιμένεθ!

Συγχαρητήρια από Χιμένεθ!
Τις τελευταίες εβδομάδες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ άκουγαν συνεχώς παρατηρήσεις από τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά τη Δευτέρα το κλίμα ήταν εντελώς διαφορετικό στα Σπάτα.Η νίκη στον Εργοτέλη και όπως ήρθε αυτή, με τον κόσμο να είναι στα όριά του, τον αγωνιστικό χώρο εξαιρετικά βαρύ και την ομάδα να μένει με 10 παίκτες από το 60', έφερε χαμόγελα στις τάξεις των Κιτρινόμαυρων και προκάλεσε την έντονη ικανοποίηση του Χιμένεθ, ο οποίος τη Δευτέρα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ο Ισπανός προπονητής είπε προς τους παίκτες του πως η εμφάνισή τους στην Κρήτη και ο χαρακτήρας που έδειξαν ήταν ό,τι καλύτερο, εκθείασε τον Νίκο Γεωργέα και ζήτησε από όλους να συνεχίσουν τη δουλειά και να διατηρήσουν το ίδιο πάθος, ειδικά ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ, αλλά και του αγώνα της Κυριακής με την ίδια ομάδα ξανά στο ΟΑΚΑ.

Η καλύτερη φετινή εξέδρα!
Σε ό,τι αφορά τον ημιτελικό της Τετάρτης, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων έγινε σαφές ότι η ΑΕΚ θα έχει δυναμική συμπαράσταση από τους οπαδούς της. Για την ακρίβεια, το ΟΑΚΑ θα έχει πιο πολύ κόσμο από ό,τι σε οποιοδήποτε άλλο ματς φέτος! Τη Δευτέρα έφυγαν 3.500 εισιτήρια και ο ρυθμός πώλησης θα ανέβει κι άλλο.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...