ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Παρατηρήσεις Βαλβέρδε σε Ριέρα

Παρατηρήσεις Βαλβέρδε σε Ριέρα
Τα νεύρα που οδήγησαν στην αποβολή του Άλμπερτ Ριέρα στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο δεν άρεσαν καθόλου στον τεχνικό του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε που του ζήτησε τον λόγο γι΄αυτή του την αντίδραση.

Η ενέργεια του Άλμπερτ Ριέρα, που οδήγησε στην αποβολή του στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Για το συγκεκριμένο γεγονός ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού είχε τετ α τετ με τον αριστεροπόδαρο μέσο στην προπόνηση της Δευτέρας ζητώντας του τον λόγο.

Ο 47χρονος προπονητής των «ερυθρόλευκων» ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον κόκκινη του Ριέρα, η οποία ήταν η δεύτερη συνεχόμενη έπειτα από αυτή του Τοροσίδη, που είχε προηγηθεί στις καθυστερήσεις του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα για …ανάλογο περιστατικό και του ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχθεί παρόμοια συμπεριφορά στο μέλλον.

Ο Ισπανός χαφ από την πλευρά του εμφανίστηκε μετανιωμένος για την ενέργεια να χτυπήσει εκτός φάσης τον προκλητικό κατά τ’ άλλα Κοντοέ και υποσχέθηκε ότι δεν θα επαναληφθεί κάτι ανάλογο στο μέλλον.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...