ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ο χειμώνας «έφαγε» τον Γκέκα!

Ο χειμώνας «έφαγε» τον Γκέκα!Στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ του γερμανικού ποδοσφαίρου που έμειναν άσφαιροι μετά το… χειμώνα είναι σύμφωνα με την Bild ο Φάνης Γκέκας, με τους Γερμανούς να τονίζουν πως ο 30χρονος Έλληνας δεν είναι η εξαίρεση.


Ένα αξιοσημείωτο στατιστικό παρατήρησαν οι συνάδελφοι της γερμανικής Βild τονίζοντας σε θέμα που έφτιαξαν πως με αρχηγό τον Γκέκα, υπάρχει μια ομάδα παικτών που παρότι σκόραραν κατά βούληση στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, πλέον έχουν σιγήσει και τα δεδομένα για αυτούς έχουν αλλάξει άρδην.
Μάλιστα επισημαίνεται πως στην ίδια μοίρα με τον Γκέκα είναι και οι Χούντελαρ και Λάκιτς, οι οποίοι συνιστούν τον κανόνα των παικτών που τους... έφαγε ο χειμώνας και με την έναρξη του β’ γύρου στην Μπουντεσλίγκα εμφανίζονται αγνώριστοι.
«Ο 30χρονος επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν στην πρώτη θέση των σκόρερ της Μπουντεσλίγκα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έχοντας πετύχει 14 γκολ. Αλλά από τη στιγμή που "έσπασε" ο χειμώνας δεν έδωσε τίποτα περισσότερο. Το τελευταίο του γκολ το πέτυχε κόντρα στην Ντόρτμουντ πριν από 7 αγωνιστικές. Αλλά αυτός δεν είναι η εξαίρεση…» αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας και συνεχίζει:
«Επίσης ο 27χρονος Λάκιτς της Καϊζερσλάουτερν εξαφανίστηκε στο β΄γύρο. Αρχικά είχε πετύχει 11 γκολ και στο δεύτερο μισό είναι στο μηδέν! Ακόμη περισσότερο, ο Ολλανδός άσος της Σάλκε, Κλας Γιαν Χούντελαρ είχε πετύχει 7 γκολ και πλέον έχει να σκοράρει εδώ και 12 ματς… Πάντως, όσον αφορά τον Γκέκα, παρά την αφλογιστία του παραμένει 3ος στη λίστα των σκόρερ με τα 14 του γκολ, πίσω από τον Γκόμεζ (18) και τον Μπάριος (14)».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...