ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Λυράκης: «Σε νέα εποχή η Κέρκυρα»

Ο Νίκος Λυράκης (δεξιά) με τον Σάκη Τσιώλη
Λόγο για μια νέα εποχή στην Κέρκυρα έκανε ο γενικός διευθυντής των Φαιάκων, Νίκος Λυράκης, κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν σήμερα ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Κέρκυρα. Αυτό έγινε με εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το παρών εκπρόσωποι του αθλητικού και του πολιτικού κόσμου του νησιού.

Στο πλαίσιο αυτής μίλησε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Νίκος Λυράκης, ο οποίος τόνισε ότι η Κέρκυρα έχει μπει σε μια νέα εποχή. «Η ομάδα, έχει συγκεντρώσει 30 βαθμούς, κάτι που αποτελεί υποθήκη και μας κάνει να αισιοδοξούμε για την επίτευξη του στόχου παραμονής.

Το πρωτάθλημα είναι ένας αγώνας αντοχής και όχι κούρσα ταχύτητας. Μια παρέα από Έλληνες ποδοσφαιριστές μαζί με πέντε ή έξι ξένους, μας έχουν κάνει υπερήφανους. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τις ωραίες στιγμές που μας έχουν χαρίσει, έχοντας πετύχει οχτώ νίκες και βρίσκονται μαζί με τον ευρωπαίο Άρη, στην όγδοη θέση.

Την κατάλληλη εποχή ήρθε στην ομάδα μας το κατάλληλο τεχνικό τιμ, το οποίο παρέλαβε μια ομάδα που ήταν ταγμένη στον βωμό του αποτελέσματος και απέδειξε ότι μπορεί αυτά να έρθουν, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο», ήταν τα πρώτα λόγια του Λυράκη, που αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας.

«Η ομάδα διαθέτει κόσμο με ποιότητα, που γνωρίζει πώς να στηρίζει αυτή την ομάδα. Ο πρόεδρος, Γιώργος Λιμπάντζης, έχει δημιουργήσει μια ασφαλή διοίκηση σε μια δύσκολη εποχή. Η μεθοδικότητα και σωφροσύνη του, δίνει το δικαίωμα στην ομάδα, να έχει ακόμα πιο λαμπρό μέλλον.

Οι βάσεις έχουν μπει και η Κέρκυρα βρίσκεται σε μια νέα εποχή. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με επιμονή». Τέλος, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντένις Επστάιν αναμενόταν να επιστρέψει από τη Γερμανία, όπου βρισκόταν με άδεια, και από αύριο θα λάβει κανονικά μέρος στις προπονήσεις της ομάδας.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...