ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Δέσμη μέτρων για τη βία

Δέσμη μέτρων για τη βία
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε μια δέσμη μέτρων για την καταπολέμηση της βίας, όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα.Μια δέσμη μέτρων κατέθεσε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το οποίο συνεδρίασε σήμερα. Αυτή τη δέσμη παρουσίασε η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε δέσμη μέτρων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ για την καταπολέμηση της βίας, τα οποία συνοψίζονται ως εξής:

1/ Πλήρης και κατά γράμμα εφαρμογή των κανονισμών και των διατάξεων της UEFA σε ό,τι αφορά σε θέματα πρόληψης και καταστολής βίας.

2/ Κατόπιν ειδικής νομοθετικής ρύθμισης, να δοθεί στους άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας (σεκιούριτι) η δυνατότητα σωματικού ελέγχου των φιλάθλων, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

3/ Εκτός από το σωματικό έλεγχο για τον εντοπισμό παράνομου υλικού (βεγγαλικά, κ.λπ.) να υπάρχει η δυνατότητα συλλήψεων από το προσωπικό ασφαλείας, κατόπιν τροποποίησης του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου, όσων κατέχουν επικίνδυνα αντικείμενα για τη σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων αλλά και εκείνων που εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

4/ Δυνατότητα παρέμβασης της ΕΛ.ΑΣ. σε κρίσιμους αγώνες, έτσι ώστε να επιμερίζεται η ευθύνη αστυνόμευσης και να διασφαλίζεται υψηλό επίπεδο ασφαλείας για αθλητές και φιλάθλους.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...