ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Είδε αυτό που ήθελε ο Σούμποτιτς

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς περιμένει από τους παίκτες του ανάλογη συνέχεια
Ο Λευτέρης Σούμποτιτς τόνισε πως είδε τους παίκτες του να κάνουν ό,τι τους έχει ζητήσει, πλην στη δεύτερη περίοδο, αλλά όχι και το χτύπημα του Μπόμπι Μπράουν στον Ίαν Βουγιούκα, το οποίο του χρέωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.«Σήμερα ήταν το πρώτο παιχνίδι από τότε που ήρθα που αρχίσαμε καλά και παίξαμε όπως ζητάω να παίζουμε. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε κάποια απαράδεκτα λάθη, μας έφυγε ο Παναθηναϊκός, αλλά τα παιδιά πίστεψαν ότι μπορούσαν να γυρίσουν. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια για τα 9 λάθη που κάναμε στο δεύτερο δεκάλεπτο και για το ότι έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα και το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Τα παιδιά έπαιξαν ως ομάδα, πολύ καλή άμυνα και θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε σε δύο φάσεις. Δεν έχω παράπονο κι εύχομαι αυτή η εμφάνιση να μας βοηθήσει. Να μη μείνουμε στην καλή εμφάνιση, αλλά να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Να καταλάβουν οι παίκτες ότι η δουλειά που γίνεται εδώ και ένα μήνα θα τους βοηθήσει να γίνουν καλύτεροι και ως παίκτες κι ως ομάδα» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη.

Αναφορικά με τον νεοαποκτηθέντα Έντιν Μπάβτσιτς, ο «Πίξι» δήλωσε πως «είναι πολύ καλός παίκτης, ξέρει μπάσκετ και διάβασε αμέσως τα αδύνατα σημεία της άμυνας του Παναθηναϊκού. Πάλεψε, βοήθησε στα σκριν, έδωσε ενέργεια στην ομάδα, παρότι έκανε μία προπόνηση κι έμαθε μόλις τέσσερα συστήματα. Θα μας βοηθήσει στο μέλλον», ενώ για τον Τζον Τόμας και της τάσεις φυγής του σημείωσε: «Πήγε καλά σήμερα, αλλά θέλει να φύγει. Δεν έχουμε θέληση να αλλάξουμε εμείς παίκτη, αλλά δεν μπορούμε να διώξουμε έναν παίκτη, χωρίς πριν να βρούμε καλύτερό του, για να τον αλλάξουμε».

Ο 54χρονος τεχνικός σχολίασε επίσης την αστοχία των Μπράουν (1/9τρίπ.) και Γουίντερς (1/6τρίπ.) πίσω από τα 6,75μ., εξηγώντας πως «ο Μπράουν δεν ήταν αυτός που θέλαμε, αλλά πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Ο Γουίντερς έκανε καταπληκτική δουλειά στην άμυνα. Στην επίθεση ενώ μπορούσε να σουτάρει δεν το έκανε, μοίρασε την μπάλα, είναι παίκτης ομάδας».

Όσο για την αντιαθλητική ενέργεια που καταλογίζει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Μπόμπι Μπράουν, υπογράμμισε: «Είναι βαριά κουβέντα αυτή... Δεν είδα την φάση. Αν όντως έχει συμβεί, την καταδικάζω, όπως κι αυτή που είχα δει στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, τη μπουνιά του Παπαδόπουλου στον Μπορόβνιακ».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...