ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Πανέτοιμοι οι «ερυθρόλευκοι»

Πανέτοιμοι οι «ερυθρόλευκοι» (video)
Μετά τον Ηρακλή, προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός έκανε και ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έστησαν αρχικά πηγαδάκια με τους «κυανόλευκους» και στην συνέχεια έπεσαν με τα… μούτρα στην δουλειά. Το gazzetta.gr βρίσκεται στην Ορεστιάδα.Ο αυριανός τελικός θα είναι ο τρίτος συνεχόμενος για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» μετράνε μία κατάκτηση και μία ήττα, κόντρα στον Παναθηναϊκό με το οποίο ήταν ζευγάρι στα παιχνίδια που διεξήχθησαν στο Τροκαντερό. Αύριο στην Ορεστιάδα οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη θα παλέψουν για το δωδέκατο τρόπαιο, κόντρα στον Ηρακλή, με τον οποίο η αλήθεια είναι πως η παράδοση στους τελικούς δεν τους ευνοεί.
Οι Πειραιώτες μετά τον «γηραιό» προπονήθηκαν στο κλειστό της Ορεστιάδας, με τον τεχνικό της ομάδας να τηρεί και αυτός τις κλειστές για τους δημοσιογράφους πόρτες, κάτι απολύτως φυσικό, με δεδομένη την σημασία του αυριανού αγώνα.

Το κρυφοκοίταγμα του Καλμαζίδη

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Γιάννης Καλμαζίδης, έχοντας αγωνιστεί στον Ηρακλή, έχει καταφέρει να κερδίσει τρία κύπελλα απέναντι στην ομάδα που τώρα προπονεί. Στον «γηραιό» έχει μόνο φίλους και δεν ξεχνάει να τους κάνει πλάκα. Αυτό έκανε και σήμερα, καθώς την ώρα που τελείωνε η προπόνηση των «κυανόλευκων» (με κλειστές τις πόρτες), άνοιξε λίγο την πόρτα κρυφοκοιτάζοντας τους αντιπάλους τους, με τον Γιώργο Μανωλόπουλο να του λέει γελώντας να βγει έξω…

Πηγαδάκια με τους αντιπάλους

Πριν την προπόνηση του Ολυμπιακού, έκανε ο Ηρακλής και οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν την ευκαιρία να στήσουν… πηγαδάκια με τους αντιπάλους. Οι πλάκες έδιναν και έπαιρναν, καθώς μπορεί αύριο όλοι να παίξουν για τη νίκη και να τα δώσουν όλα για να την κατακτήσουν, ωστόσο δεν παύει να είναι φίλοι.
Στην συνέχεια τα αστεία σταμάτησαν και όλοι ξεκίνησαν την σκληρή τελευταία προπόνηση, η οποία και διεξήχθη χωρίς προβλήματα. Και όταν λέμε χωρις προβλήματα εννοούμε και τον Παύλο Κουζούνη, ο οποίος εκεί που έδειχνε πως δεν θα αγωνιζόταν, δεν θα είναι καθόλου παράξενο να τον δούμε αύριο να παίζει κανονικά στον μεγάλο τελικό.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...