ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Μετά τη Βαρκελώνη, ο τελικός!

Μετά τη Βαρκελώνη, ο τελικός!
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ συμφωνήθηκε να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός μετά το Final Four της Βαρκελώνης, με πιθανότερη ημερομηνία την 11η Μαϊου.Η ΕΟΚ δια του προέδρου της, Γιώργου Βασιλακόπουλου και του γενικού γραμματέα, Τάκη Τσαγκρώνη συναντήθηκε με εκπροσώπους των φιναλίστ και συμφώνησαν να διεξαχθεί ο τελικός μετά το Final Four της Βαρκελώνης που έχει οριστεί για τις 6-8 Μαϊου.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού (Στεφάνου, Γεωργαντής) και του Ολυμπιακού (Σταυρόπουλος, Ζαχαρόπουλος) τάχθηκαν υπέρ της διεξαγωγής του αγώνα στο δεύτερο δεκαήμερο του Μάη με το ενδεχόμενο να οριστεί για τις 11/5, όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr, να είναι πολύ μεγάλο.

Κοινή απόφαση επίσης, όλων των συνομιλητών ήταν να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου με την παρουσία οπαδών των δυο ομάδων και όχι μαθητών με προσπάθεια ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των εισιτήριων που θα μοιραστούν σε σχέση με τα τρία προηγούμενα χρόνια.

Η ακριβής σύνθεση των εξεδρών του Ελληνικού, πάντως θα καθοριστεί μετά από συνάντηση των ομάδων, της ΕΟΚ, της ΓΓΑ και της αστυνομίας.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...