ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Φιέστα στο «Κάστρο»!

Φιέστα στο «Κάστρο»!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:00, ΝΕΤ) με τους Πειραιώτες να έχουν μία μεγάλη ευκαιρία για φιέστα τίτλου και μαθηματική κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματός τους απέναντι σε έναν παραδοσιακό αντίπαλο!Την ευκαιρία να πανηγυρίσει τη μαθηματική κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ, αφού οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε με νίκη θα κάνουν φιέστα τίτλου απέναντι σε έναν παραδοσιακό τους αντίπαλο και θα γιορτάσουν με τους φίλους του συλλόγου μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ούρκο Πάρντο. Ο Γιάννης Μανιάτης θα καλύψει τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, ενώ στο κέντρο θα παραμείνουν οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλος.
Στο αριστερό άκρο θα παραμείνει για τρίτο σερί παιχνίδι ο Χοσέ Χολέμπας, ενώ ο Φρανσουά Μοντέστο θα διατηρηθεί στ θέση του αμυντικού μέσου.

Δίπλα στον Κορσικανό θα βρεθεί ο Άριελ Ιμπαγάσα, ενώ ο Νταβίντ Φουστέρ αναμένεται να επιστρέψει έπειτα από δύο παιχνίδια στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, αναλαμβάνοντας τον ειδικό ρόλο πίσω από τον καθαρόαιμο φορ.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ θα αγωνιστεί ως δεξί χαφ εξτρέμ, ενώ ο Άλμπερτ Ριέρα θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της ενδεκάδας μια και εξέτισε την ποινή του.

Τέλος, ο Κέβιν Μιραλάς θα επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης και θα ηγηθεί των προσπαθειών για τη νίκη-τίτλο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Ραούλ Μπράβο, τον τιμωρημένο Βασίλη Τοροσίδη αλλά και τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Μιραλάς, Πάντελιτς, Ριέρα, Τζιμπούρ.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...