ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Μόνο Europa League για Ελλάδα!

Μόνο Europa League για Ελλάδα!
Θετική ήταν η πορεία ΠΑΟΚ, Άρη και ΑΕΚ στο Europa League και όπως γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, η δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση πρέπει ουσιαστικά να αποτελεί τον στόχο των ελληνικών ομάδων, καθώς εκεί έχουν πιθανότητα διάκρισης σε σχέση με το Champions League.

Τα αποτελέσματα για μία ακόμη φορά στο (κάποτε λεγόμενο) Κύπελλο UΕFΑ, αυτό που από τον Ιούλιο του 2009 λέμε Europa League, επιβεβαίωσαν αυτό στο οποίο επιμένω χρόνια τώρα. Πως, μελλοντικά, αν μία ελληνική ομάδα θέλει ειλικρινά να κάνει πραγματικότητα αυτό που λέγεται «ευρωπαϊκή διάκριση» οφείλει να αφήσει στην άκρη τις μεγαλομανίες με το Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί ακόμη και η πρόκριση στην οκτάδα, τα επόμενα χρόνια θα είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση. Για ημιτελικούς ας μην κάνουμε κουβέντα.

Το «μικρό» Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο, αφήνει περιθώρια για όνειρα και στους μικρούς. Τρανό παράδειγμα το πώς η Μπράγκα πέταξε έξω τη Λίβερπουλ, ενώ -μην πάμε μακριά- ο τρόπος που ο Άρης έβγαλε εκτός την Ατλέτικο Μαδρίτης και το πώς ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τη Βιγιαρεάλ που συνεχίζει στον θεσμό και πόσο άτυχος ήταν στον αποκλεισμό, υπενθυμίζουν πως αν έχεις και λίγη τύχη μαζί σου, μπορεί να πας μακριά. Η Φούλαμ πέρσι έφτασε τελικό, η Ρέιντζερς το ίδιο το 2008, η Μίντλεσμπρο το 2006, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2005, ονόματα που δεν συγκαταλέγονται στην ευρωπαϊκή ελίτ.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...