ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

«Ακόμα φαβορί η Μίλαν»

«Ακόμα φαβορί η Μίλαν»
Ο Μαξ Αλέγκρι δεν πτοήθηκε από την ήττα της Μίλαν στο Παλέρμο και τόνισε πως οι «ροσονέρι» παραμένουν ακόμα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των Μιλανέζων ανέφερε πως η Μίλαν ακόμα και αν νικήσουν Ίντερ και Νάπολι ια είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας: «Μία ήττα από την Παλέρμο, ακόμα και σε αυτή την κατάσταση, μπορεί να έρθει. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος, κάνοντας πολλά λάθη, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε περισσότερο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεν μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο χαλαρά, απλά δεν δώσαμε την απαιτούμενη προσοχή. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ασχέτως του τι θα κάνουν Ίντερ και Νάπολι, εμείς θα είμαστε ακόμα πρώτοι. Παραμένουμε το φαβορί και οι άλλοι είναι αυτοί που μας κυνηγούν. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο».

Ο Αλέγκρι μίλησε και για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που ήταν απών από την αναμέτρηση: «Είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής, αλλά ακόμα και χωρίς αυτόν κάναμε αρκετά πράγματα στο ματς, αν και θα μπορούσαμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα. Ο Κασάνο και ο Πάτο έκαναν τη δουλειά τους, αλλά δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν μαζί».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...