ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ο Βύντρα δείχνει… Plan B

Ο Βύντρα δείχνει… Plan B
Η ανανέωση του συμβολαίου του Λουκά Βύντρα δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται να λειτουργήσει υπό την περίπτωση να μη βάλουν λεφτά οι μέτοχοι, με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να βάζει κάποια λεφτά και την ομάδα να λειτουργεί υπό λιτότητα.

Σύμφωνα με την Εξέδρα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μπορεί να έχει αποφασίσει να μειώσει το ποσοστό του στην ομάδα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα την αφήσει στο έλεός της.

Το γεγονός ότι ζήτησε να επισπευθεί το Δ.Σ., οι προτάσεις για θεσμικές αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η έγκριση για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και η ανανέωση του Λουκά Βύντρα δείχνουν ότι ο μεγαλομέτοχος δεν έχει σκοπό να αφήσει τον Παναθηναϊκό μόνο του.

Η επαφές του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Δημήτρη Γόντικα είναι καθημερινές και οποιαδήποτε κίνηση παίρνει πρώτα την έγκρισή του.

Αυτό σύμφωνα με την εφημερίδα «προδίδει» το εναλλακτικό σχέδιο του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία μεταξύ των μετόχων στο Δ.Σ.

Το Τριφύλλι θα μπει υπό καθεστώς λιτότητας, ωστόσο ο Βαρδινογιάννης θα συνεχίσει να συνεισφέρει στην ομάδα βάζοντας χρήματα σε κάποιο ποσοστό, το οποίο μπορεί να είναι το 30% των μετοχών που θα κρατήσει ή και λιγότερο.

Με αυτό το πλάνο πορευόμενος ο Παναθηναϊκός προχωράει και στην ένταση των προσπαθειών εξεύρεσης τεχνικού διευθυντή, ενώ τον Απρίλιο θα υπάρξει και συζήτηση με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, για να του εξηγηθεί ο τρόπος που θα πορευτεί η ομάδα και να δώσει τη σύμφωνη γνώμη του για τη συνέχιση της συνεργασίας.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...