ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Τα 11 λάθη κατά της ΑΕΛ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Τα 11 λάθη κατά της ΑΕΛ (video)
Ο Κώστας Πηλαδάκης δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι η Λάρισα έχει δεχτεί φέτος 11 αλλοιώσεις από διαιτητικά λάθη κι έκανε λόγο για dvd με αυτά. Δείτε για ποια μιλάει ο πρόεδρος των «βυσσινί».Η Λάρισα, παρά τις όποιες προσπάθειές της, δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε στη Football League, όμως υπάρχουν πολλά παράπονα από την πλευρά της θεσσαλικής ομάδας ότι δεν τους… πήγαινε η διαιτησία. Μάλιστα, ο Κώστας Πηλαδάκης τόνισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι οι «βυσσινί» έχουν δεχτεί φέτος 11 αλλοιώσεις από διαιτητικά λάθη, ενώ αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του ένα dvd με όλα αυτά.

Αναλυτικά, τα λόγια του σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα ήταν τα εξής: «Η ομάδα φέτος έχει δεχτεί 11 αλλοιώσεις από διαιτητικά λάθη. Η επόμενη ομάδα που αδικήθηκε δεν υπερβαίνει τους 3-4 αγώνες. Ούτε το στατιστικό λάθος δεν είχαν την ευγένεια να πλησιάσουν.

Στα χέρια μου έχω ένα dvd με όλα αυτά τα λάθη – από τα οποία κάποια μπορεί να είναι ανθρώπινα – αλλά στο τέλος της χρονιάς ούτε καν τον μέσο όρο του στατιστικού λάθους που ισχύει για τις υπόλοιπες ομάδες δεν πλησίασε». Δείτε, λοιπόν, στο βίντεο που ακολουθεί ποια είναι αυτά, για τα οποία μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας του κάμπου!



Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...