ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Το γιόρτασαν στο… κάστρο τους!

Το γιόρτασαν στο… κάστρο τους! (vid & pics)
Την αποθέωση από 800 οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο κεντρικό σύνδεσμο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, γνώρισαν οι παίκτριες του «τριφυλλιού» μετά την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος στο βόλεϊ.Η συνήθεια που έγινε λατρεία και η οποία συνεχίζεται εδώ και πολλά χρόνια. Αναφερόμαστε στις κατακτήσεις τίτλων από την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού και τις στιγμές αποθέωσης που βιώνουν από τους φιλάθλους της ομάδας. Μία τέτοια στιγμή ήταν και η σημερινή. Η αποστολή του «τριφυλλιού» μετά την έβδομη συνεχόμενη κούπα, αντί να πάει στον… Τάφο του Ινδού, πήγε στο κεντρικό σύνδεσμο των οπαδών του Παναθηναϊκού. Εκεί τα κορίτσια του Σπύρου Χουντουμάδη τα περίμεναν περισσότεροι από 800… τρελαμένοι που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε για το «τριφύλλι» και να αποθεώνουν τα… φίνα κορίτσια.

Τις υποδέχτηκε ο Ρισβάς

Πριν από τις παίκτριες, είχε βρεθεί στο… Κάστρο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Ρισβάς, ο οποίος αφού αρχικά δέχτηκε τα συγχαρητήρια των φίλων της ομάδας, οι οποίοι του έλεγαν τα μπράβο για τον πρώτο τίτλο που κατακτά ως επικεφαλής της μάνας του λόχου, στην συνέχεια έπαιξε με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο του οργανωτή… Κρατώντας δύο σαμπάνιες περίμενε τα κορίτσια και μόλις αυτά ήρθαν τα έκανε μούσκεμα φωνάζοντας και αυτός με τους οπαδούς.

Στο… χόρτο έγινε χαμός

Την σκυτάλη από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη πήραν και οι φίλοι του «τριφυλλιού» που δεν σταματούσαν να τραγουδούν για το έβδομο συνεχόμενο, ζητώντας από τα φίνα κορίτσια, όπως τις αποκαλούν, ακόμα περισσότερα. Αυτές όπως κάθε φορά έδειχναν να το απολαμβάνουν με την ψυχή τους. Οι καινούργιες και ειδικά οι ξένες (Μαχόν, Μλαντένοβιτς) τα είχαν λίγο χαμένα, ενώ οι παλιές όχι απλά δεν σάστισαν, αλλά πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και έκαναν κερκίδα. Εκεί όμως που έγινε πραγματικά χαμός, ήταν όταν η Ελευθερία Χατζηνίκου ξεκίνησε το… χόρτο μαγικό, καθώς ακόμα και τα αυτοκίνητα κινoύνταν στο ρυθμό τους.

Κλειστή η Αλεξάνδρας

Όσον αφορά την κυκλοφορία της Αλεξάνδρας στην κάθοδό της, δεν αναφέραμε πως είχε πρόβλημα, γιατί πολύ απλά δεν υπήρξε κυκλοφορία. Ο κόσμος είχε κλείσει τα πάντα και η αστυνομία προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα, σταμάτησε την κυκλοφορία. Δεν ήταν πάντως λίγα τα αυτοκίνητα που ανέβαιναν την λεωφόρο με τους οδηγούς να μην σταματούν να κορνάρουν και να πανηγυρίζουν και αυτοί από την πλευρά τους το πρωτάθλημα αυτό.

Η γιαγιά που έκλεψε την παράσταση

Μετά τους πανηγυρισμούς και την αποθέωση έξω από το… Κάστρο, οι «πράσινες» μπήκαν μέσα όπου και ξεκίνησε το γλέντι. Οι μπύρες διαδέχονταν η μία την άλλη και την παράσταση έκλεψε μια ηλικιωμένη φίλη του Παναθηναϊκού, η οποία μοίρασε γλυκά στα κορίτσια του Χουντουμάδη και έγινε σύνθημα (δεν μπορεί να γραφτεί) στα χείλη των φίλων του «τριφυλλιού». Φυσικά οι παίκτριες δεν σταματούσαν να φωτογραφίζονται με τους οπαδούς και να δέχονται συγχαρητήρια, λέγοντας όλες πως στόχος τους είναι να το επαναλάβουν για πολλά χρόνια ακόμα.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...