ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Η... σκοτεινή πλευρά του Ζλάταν!

Η... σκοτεινή πλευρά του Ζλάταν!
Απίστευτος παικταράς και απίστευτος εγωιστής. Oταν τα φώτα… έσβησαν, έβαλε την Μίλαν σε κίνδυνο! Διαβάστε στο gazzetta.gr για την... ξηρασία, τα νεύρα και τον καταστροφικό δεύτερο γύρο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.Από ωραίος... μοιραίος!
Ο εγωισμός του Ζλάταν τον βάζει κάτω από την ίδια του την καριέρα, τη υστεροφημία του αλλά και την Μίλαν. Ταλέντο, κεφαλιά, πάσα με τη μία, τεχνική, κοντρόλ, ικανότητα για σουτ με τα δύο πόδια, τελείωμα αλλά κυρίως ποδοσφαιρικό μυαλό τείνουν να περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Από απόλυτος πρωταγωνιστής στον πρώτο γύρο κινδυνεύει να γίνει ο μοιραίος των Ροσονέρι και να χάσει το ρεκόρ με τα σερί πρωταθλήματα με Αγιαξ, Γιούβε, Ιντερ, Μπαρτσελόνα και (αν τελικά συμβεί) Μίλαν. Ενας δεύτερος γύρος... καταστροφή. Παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, χωρίς τίποτα να βγαίνει μέσα στο γήπεδο παρότι όλοι ψάχνουν να τον βρουν στην επίθεση. Ο Μίδας του πρώτου γύρου, που όποια μπάλα άγγιζε γινόταν γκολ ή ασίστ αρχίζει να αποτελεί ανάμνηση. Ετσι ξαφνικά, σαν κάποιος να του πήρε το χάρισμα. Για τον παίκτη που όλοι έλεγαν ότι είναι στο επίπεδο του Μέσι και του Κριστιάνο ξαφνικά άρχισε να γράφεται ότι είναι καλύτερα για την Μίλαν που τιμωρήθηκε!

Από τον Γενάρη
Τελευταίο γκολ στις 28 Φεβρουαρίου στο ντέρμπι με την Νάπολι στο «Σαν Σίρο», με τον Ζλάταν ανοίγει το σκορ με πέναλτι στο 3-0 επί των Βεζουβιάνι. Τελευταίο γκολ που δεν είναι από τη βούλα, στις 29 Ιανουαρίου στο 0-2 στην Κατάνια. Από τότε ο Ζλάταν δεν έχει βρει δίχτυα σε... ζωντανή φάση! Τα 14 γκολ και οι 13 ασίστ του πρώτου γύρου είναι αυτά που σώζουν την εικόνα του Σουηδού, ο οποίος δεν σκοράρει και κάνει «μπαμ» ότι αρχίζει να γεμίζει νεύρα. Αρχές Φεβρουαρίου, Μίλαν-Λάτσιο, Τζένοα-Μίλαν, ο Ζλάταν δεν σκοράρει, ακόμα και σε φιλικό Σουηδίας-Ουκρανίας, χάνει πέναλτι, ενώ και στο 4-0 με την Πάρμα δεν καταφέρνει να ξεμπουκώσει και έρχονται τα... δύσκολα.

Σιωπηρός και στο Champions League
Επόμενο project, να σβήσει τη φήμη αυτού που... εξαφανίζεται στα μεγάλα ματς στο Champions League. Αντίπαλος η Τότεναμ και πρώτο ματς στο Μιλάνο και σε αντεπίθεση προς το τέλος οι Λονδρέζοι παγώνουν το «Σαν Σίρο» με το 0-1. Ο Ιμπρα φτάνει πολύ κοντά στο να κερδίσει ξανά τα φώτα και την αναγνώριση καθώς στο 95' σκοράρει με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι, όμως το γκολ ακυρώνεται. Ακολουθούν τρία ματς για την Serie A, ένα εκ των οποίο αυτό με τη Νάπολι, με τον Ζλάταν να μην σκοράρει ούτε με την Κιέβο έξω, ούτε με την Γιούβε και η Τότεναμ επιστρέφει. Εκτός από ένα καλο σουτ ο Ζλάταν δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά για την Μίλαν, η οποία με 0-0 αποχαιρετά από νωρίς τα αστέρια.

Χάνει την υπομονή του...
Τα νεύρα έχουν τεντώσει όσο δεν πάει για τον 29χρονο, που έχει χάσει το... touch και το εντός έδρας ματς με την Μπάρι είναι ότι καλύτερο προκειμένου το κλίμα να αντιστραφεί. Η Ιντερ έχει χάσει βαθμούς μία μέρα πριν και η Μίλαν με νίκη πάει στο +7. Το ματς στραβώνει με τους ουραγούς να κάνουν το 0-1, όλοι τον ψάχνουν, όμως ο εκνευρισμός είναι εμφανής. Στην επανάληψη χάνει απίστευτη ευκαιρία να ισοφάρισει σε τετ α τετ και είναι η σταγόνα που προκαλεί το «μπαμ»! Λίγο μετά το 60' χτυπάει εκτός φάσης τον Ρόσι και αφήνει την ομάδα του με δέκα και χωρίς τον ίδιο. Το χειρότερο για τον εγωίστή Ζλάταν. Η Μίλαν με δέκα παίκτες, μεγαλύτερη ομαδικότητα και χωρίς να ψάχνει μόνο αυτόν παίζει μονότερμα την Μπάρι και τελικά ισοφαρίζει με τον Κασάνο, ενώ ο Ιμπρα τρώει τρεις αγωνιστικές!

Δεν είναι πια πρωταγωνιστής
Ακολουθεί το ματς με την Παλέρμο στο «Λα Φαβορίτα» και η Μίλαν χάνει (1-0), όμως εκεί που πρέπει να τα... δείξει το κάνει, με τον Πάτο να παίρνει μόνος του το ματς παίζοντας σε θέση καθαρού φορ. Οι Ροσονέρι γίνονται το αφεντικό του Μιλάνου με νίκη 3-0 στο ντέρμπι με την Ιντερ και με το +5 ουσιαστικά απλώνουν το ένα χέρι στην κούπα για το Scudetto. Ο Ζλάταν δεν είναι πια πρωταγωνιστής! Στο μεταξύ, η Μίλαν έχει κάνει έφεση και οι τρεις αγωνιστικές έχουν γίνει δύο, παίρνει φανέλα βασικού και επιστρέφει με Φιορεντίνα εκτός. Εκεί έρχεται το αποκορύφωμα. Με την Μίλαν στο 1-2 στο 87' τα νεύρα του δεν αντέχουν και από ένα απλό λάθος κοντά στο πλάγιο, ξεσπά με βρισιές κατά του βοηθού ενώ έχει ήδη κίτρινη κάρτα! Η απευθείας κόκκινη σε δεύτερο σερί ματς και η καμπάνα των τριών αγωνιστικών είναι το λιγότερο για τον Σουηδό...

Πηγή gazzetta.gr

2 σχόλια:

  1. re cs oloi oi paiktes exoun mia periodo deformarismatos mn tn stoxeuete etc kai mn gineste toso diktikoi me enan paikti tetoias klashs... t egwistis ine varia le3i...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. file den eimaste eristikoi pros ton zlatan..EINAI PAIKTARA alla kata thn apopsh mou einai egwisths...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...