ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ο Βαλβέρδε και ο… αντι-Βαλβέρδε!

Ο Βαλβέρδε και ο… αντι-Βαλβέρδε!
Εβδομάδα εξελίξεων, ο Βαλβέρδε επιστρέφει από Ισπανία και η συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα κρίνει και το μέλλον του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Φλόρες και το… φαβορί, Ραούλ Κούπερ!Το βλέμμα δεν είναι μόνο στη φιέστα, αλλά και στη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός επιστρέφει την Τετάρτη στην Αθήνα και την Πέμπτη θα έχει τη συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, όπου θα ξεκαθαρίσει και το μέλλον του. Οι τελευταίες σκέψεις του Βαλβέρδε έδειχναν… παραμονή, οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως ο Βάσκος θα φύγει, όμως μόνο ο ίδιος ξέρει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν! Ο Κίκε Φλόρες παίζει δυνατά τις τελευταίες ημέρες, όμως οι πληροφορίες μιλούν για ξεκάθαρο φαβορί σε περίπτωση που ο Βάσκος δεν μείνει, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ραούλ Κούπερ!
Οι πληροφορίες θέλουν τον Αργεντίνο τεχνικό να περιμένει την ειδοποίηση των «ερυθρόλευκων» για να αναλάβει το τιμόνι σε περίπτωση που ο Βαλβέρδε επιστρέψει στην πατρίδα του

Μεταγραφές και… Σάντσες!

Όπως είναι φυσικό, ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα μείνει λίγο πιο πίσω, σε καμία όμως περίπτωση σε διάστημα απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό. Η σεζόν τελειώνει την Κυριακή, με τους διοικούντες την ομάδα να ξέρουν και ποιος θα είναι ο τεχνικός, αφού όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει. Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά, με τον Σάντσες όμως της Βαλενσιέν να είναι ο παίκτης που βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα του συλλόγου. Μάλιστα, οι Γάλλοι είναι σίγουροι για επαναπροσέγγιση των Πειραιωτών για τον Κολομβιανό αμυντικό μέσο.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...