ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Δοκιμάστηκε Καμερουνέζος

Δοκιμάστηκε Καμερουνέζος
Ευχάριστα ήταν τα νέα τη Δευτέρα σε ό,τι αφορά τους τραυματίες Ντιόπ και Μανωλά, ενώ στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα δοκιμάστηκε ο Καμερουνέζος Φαμπρίς Φοκόμπο Ατούντ.Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη Λάρισα έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που προπονήθηκαν κανονικά. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ατούντ, για τον οποίο ο Μανόλο Χιμένεθ θα σχηματίσει άποψη και θα κάνει την εισήγηση του. Ο Καμερουνέζος αγωνίζεται στο κέντρο και είναι αρχηγός της εθνικής U-17 της πατρίδας του.

Οπως και να έχει, η νίκη στη Θεσσαλία ηρέμησε τα πράγματα στις τάξεις της Ένωσης ενώ είναι ευχάριστο το γεγονός ότι οι παίκτες που αποκόμισαν προβλήματα στη Λάρισα δεν έχουν, τελικά, κάτι σοβαρό. Ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υπεβλήθη ο Ντιόπ έδειξε ότι δεν έχει υποστεί κάταγμα πηχιοκαρπικής, ωστόσο θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή λόγω μιας ίωσης στο αναπνευστικό σύστημα ενώ ο Μανωλάς έχει εκχύμωση οφθαλμού και λαμβάνει επίσης φαρμακευτική αγωγή. Οσο για τους Δέλλα, Σκόκο και Μίτσελ έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

* Την Τρίτη οι Κιτρινόμαυροι έχουν ρεπό και την Τετάρτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.

«Συγγνώμη» από Γκέντσογλου
Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Δευτέρας ο Γκέντσογλου ζήτησε συγγνώμη από όλους στην ομάδα για την συμπεριφορά του που είχε ως συνέπεια εξωγηπεδικό πρόβλημα πριν λίγες μέρες και έτσι έμεινε και εκτός αποστολής για το ματς με την Λάρισα.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...