ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

«Γαμ... τον Πιλάβιο και όλο το σύστημα»

«Γαμ... τον Πιλάβιο και όλο το σύστημα»
«Βαριές» κουβέντες από τον Μπέο, που προέτρεψε τον Κάκο να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, του είπε: «γα... τον Πιλάβιο και όλο το σύστημα».

Η προτροπή «Κάκο, κρέμασε τη σφυρίχτρα σου», που αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου δεν ήταν η μοναδική καυτή ατάκα του προέδρου των Θεσσαλών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Μπέος μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Άρη τού ανέφερε επί λέξη «γα... τον Πιλάβιο και όλο το σύστημα», εμφανώς εκνευρισμένος από τα σφυρίγματά του στο ματς των δύο ομάδων.

Ομως, ο Αχιλλέας Μπέος δεν σταμάτησε εκεί και ανέφερε: «Ό,τι και να γίνει εγώ θα βγω στην Ευρώπη», ενώ έριξε και πάλι τα... βέλη του στον Τάσο Κάκο, τονίζοντας του: «Πρέπει να ντρέπεσαι... Έχω δει τέσσερις φορές το replay και ήταν πέναλτι. Πήγαινε να κρεμάσεις τη σφυρίχτρα σου». Όλα αυτά μάλιστα συνέβησαν, υπό την άδεια του Κάκου που του άνοιξε την πόρτα για να μπει στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Σήμερα βγήκε και η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου κατά του Κάκου, η οποία αναφέρει:
«Κάκο, αν έχεις ηθική ευθιξία, κρέμασε τη σφυρίχτρα σου!

Εδώ και δύο χρόνια η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ είχε αποφασίσει να μην εκδίδει ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας. Σήμερα όμως είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε διότι στις 2 τελευταίες αγωνιστικές, μεροληπτικές διαιτησίες και συμπεριφορές μας αναγκάζουν να πιστεύουμε ότι υπάρχει μεθόδευση εις βάρος της ομάδας μας.

Κύριοι της ΚΕΔ,
Την περασμένη Κυριακή στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη, ο εξαίρετος κ. Τσινιάρης που εξειδικεύεται στις «ειδικές αποστολές» έδειξε 7 κίτρινες κάρτες και στις δύο ομάδες, σε παίκτες που δεν θα αγωνίζονταν στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Τυχαίο;
Τον επιβραβεύσατε ορίζοντάς τον στο χθεσινό παιχνίδι ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ.
Τον επίσης χθεσινό σημαντικό αγώνα της ομάδας μας ορίστηκε να δευθύνει ένα τρίο αποτελούμενο από τους κ.κ. Κάκο, Τάτση, Μπισμπίδη, «εργαλεία» του «μπαμπά».
Όλη η Ελλάδα είδε το καταφανέστατο πέναλτι όπου ο κ. Κάκος έκλεισε τα μάτια, ένα πέναλτι που ακόμη και ο ίδιος ο κ. Κόντης, κουμπάρος του νέου «παραγκάρχη», θα έδινε.

Κύριε Τεροβίτσα,
Επιβραβεύστε τον κι αυτόν και ορίστε τον στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Δεν θα έχει αντίρρηση ο κ. Πιλάβιος.

Κύριε Πιλάβιε,
Επειδή κάπως έτσι ξεκίνησαν και οι προκάτοχοί σας, μήπως γνωρίζετε το νέο «παραγκάρχη», όπως σας εκμυστηρεύτηκε σε κατ’ ιδίαν συζήτηση ο φίλος σας κ. Κούγιας ή μήπως θέλετε να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη;
Από αύριο θα φροντίσουμε και για αυτό…»!

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...