ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Γουστ-Αρη να πάει πλέι οφ!

Γουστ-Αρη να πάει πλέι οφ!
Με τον προσφιλή τρόπο του Τσιώλη, με νέα ανατροπή, ο Άρης επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου (2-1) στο «Βικελίδης» και ανέβασε τις μετοχές του για playoffs μία αγωνιστική πριν από το φινάλε.Τεράστια νίκη πήρε ο Άρης σε ένα ματς το οποίο όπως εξελίχθηκε είχε πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Πλέον οι Κίτρινοι απέχουν δύο βαθμούς από τον άμεσο αντίπαλό τους Ολυμπιακό Βόλου στο κυνήγι της 5ης θέσης και μάλιστα υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθώς το πρώτο ματς είχε λήξει 1-1. Την τελευταία αγωνιστική ο Άρης παίζει στην παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά Ξάνθη και θέλει μόνο νίκη, ενώ οι Θεσσαλοί υποδέχονται τον Παναθηναϊκό και θέλουν μόνο τρίποντο για να μπουν στα playoffs καθώς αν ο Άρης νικήσει, δεν τους κάνει η ισοπαλία! Πιο... απίθανο είναι η ομάδα του Τσιώλη να αφήσει έξω τον ΠΑΟΚ, ο οποίος την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται στην Τούμπα την Κέρκυρα. Η διαφορά του Άρη με τον Δικέφαλο είναι στους τρεις βαθμούς και αν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει ούτε πόντο κόντρα στους Φαίακες και ο Άρης κερδίσει, η ομάδα του Χάβου κινδυνεύει να μείνει εκτός πεντάδας.

Ο Άρης βρέθηκε πολλές φορές κοντά στο γκολ στο πρώτο μέρος και χρειάστηκε ο Γιακούποβιτς να κάνει εντυπωσιακές επεμβάσεις στα σουτ των Τόχα, Νέτο και Μπομπαντίγια για μείνει το 0-0, όμως ο Ολυμπιακός Βόλου με μία μακρινή πάσα και μία... γκάφα βρέθηκε από το πουθενά να προηγείται στο σκορ. Ο Σολάκης κυνήγησε μακρινή μπαλιά, ο Βελλίδης τον... γκρέμισε και ο Ούμπιδες από τη βούλα του πέναλτι έκανε το 0-1. Ο Τσιώλης άλλαξε γρήγορα τα δεδομένα στο 38' με την αλλαγή του Κόκε και τελικά η πίεση καρποφόρησε στην επανάληψη. Στο 49' ο Πορτίγια με αριστερό βολέ ισοφάρισε (1-1) και στο 57' ο Νέτο με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Στο 81' ο Βελλίδης, ο οποίος χάρισε το γκολ στον Βόλο, στέρησε με τρομερή επέμβαση την ισοφάριση μετά την κεφαλιά του Γκοτοβού, ενώ στις καθυστερήσεις ύστερα από σύγχυση στην άμυνα του Άρη, το μοιραίο δεν συνέβη καθώς το δοκάρι σταμάτησε τον Ολυμπιακό Βόλου.

Man of the match:
Νέτο... σκέτο! Ο Βραζιλιάνος σφράγισε την 4η σερί ανατροπή του Άρη με κοντινή κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 και χαρίζοντας μια απίστευτα σημαντική νίκη στην ομάδα του, που δεν αποκλείεται να κρίνει τη χρονιά. Ο Νέτο εκτός από το ότι βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και έβγαλε μεγάλο πάθος για τη νίκη.

Αδύναμος κρίκος: Οι απουσίες του Ολυμπιακού Βόλου, όπως αποδείχθηκε, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Άρη, ο οποίος πίεσε και στο τέλος γύρισε το ματς. Χωρίς τους μισούς βασικούς, η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη βρέθηκε κοντά σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, όμως η έλλειψη βάθους στον πάγκο έκανε τη διαφορά και έφερε την ήττα.

Στο ύψος του: Για ακόμα μία φορά ο Τσιώλης δικαιώθηκε με τις επιλογές του και πλήγωσε όσο δεν πάει την πρώην ομάδα του, την οποία μάλιστα δεν αποκλείεται στο τέλος της σεζόν να θέσει εκτός πεντάδας. Παρότι το ματς, όπως και τα προηγούμενα τρία, δεν του ξεκίνησε καλά, έκανε αλλαγή στο 38', έπαιξε φουλ επίθεση και αφού γύρισε το αποτέλεσμα διόρθωσε τακτικά τα όποια ρίσκα είχε πάρει στην επανάληψη. Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος δικαίωσε 200% αυτούς που τον επέλεξαν.

Η γκάφα: Βελλίδης. Παραλίγο το λάθος του να κοστίσει στον Άρη, όμως τελικά ήταν γκάφα που θα ξεχαστεί. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε τραγική έξοδο στο 31' και γκρέμισε τον Σολάκη παραχωρώντας καθαρό πέναλτι στον Ολυμπιακό Βόλου. Αν και έπεσε σωστά, είδε την μπάλα στα δίχτυα του και το 0-1 να τον βαραίνει.

Το στραγάλι: Σωστά έδωσε το πέναλτι στον Ολυμπιακό Βόλου ο Κάκος, όμως κανείς δεν κατάλαβε τον λόγο για τον οποίο ακύρωσε το γκολ του Άρη με το σκορ στο 1-1, σε μια πολύ δύσκολη φάση. Στις καθυστερήσεις δεν είδε το πεντακάθαρο χέρι του Μίσελ σε προσπάθεια του Ρόκα.

Το ταμείο του gazzetta.gr: Πολύ δυνατό ματς έγινε στο «Βικελίδης» με συγκλονιστική εξέλιξη και φινάλε. Ο Άρης έφτυσε αίμα κόντρα στον... μισό Ολυμπιακό Βόλου, όμως πήρε τη νίκη και μεταφέρει το ενδιαφέρον για την 5η θέση στην τελευταία αγωνιστική. Ρίσκαρε ο Τσιώλης και δικαιώθηκε σε ένα ματς το οποίο έληξε με ένταση και την αποβολή του Γιακούποβιτς. Αντίθετα συναισθήματα από τον Ρόκα, ο οποίος πήγε και χαιρέτισε τον πρώην προπονητή του.

Οι συνθέσεις

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Νέτο, Ρονάλντο, Τόχα (71' Καζναφέρης), Τζέζαρεκ, Μίσελ, Πορτίγια, Μενδρινός (38' Κόκε), Μπομπαντίγια (63' Περέιρα), Λαζαρίδης, Βανγκέλι.

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ούμπιδες, Ψυχογιός, Μητρόπουλος, Γκοτοβός (83' Μπερτόλντι), Σολάκης (87' Ροντίγκες), Μάρτιν, Μπρέσκα (63' Νέμεθ), Τόμας, Ακόστα, Ρόκας.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Μπιτσίδης (Θράκης)

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...