ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Αρνητικό ρεκόρ από Ολυμπιακό

Αρνητικό ρεκόρ από Ολυμπιακό
Όσα γκολ σε ματς πρώτων ημιχρόνων είχε δεχθεί ο Ολυμπιακός στις 28 προηγούμενες αγωνιστικές της Super League αλλά και των τεσσάρων αγώνων Κυπέλλου, κατάφερε να σημειώσει ο Ατρόμητος κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Όλα τα φετινά αρνητικά ρεκόρ βάλθηκε να σπάσει ο Ολυμπιακός στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον Ατρόμητο. Οι Πειραιώτες απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Δώνη παρουσιάστηκαν νωθροί, χωρίς αυτοσυγκέντρωση και χωρίς ιδιαίτερη όρεξη. Όλοι οι παραπάνω παράγοντες συνετέλεσαν αποφασιστικά, ώστε να γνωρίσουν την πιο βαριά φετινή τους ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά και να δημιουργήσουν κάποια αρνητικά ρεκόρ, στα οποία δεν μας έχουν συνηθίσει στη φετινή τους διαδρομή προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο έχει να κάνει με την αμυντική συμπεριφορά του Ολυμπιακού στη διάρκεια της περιόδου που φτάνει στο τέλος της. Την περασμένη Κυριακή κόντρα στην Καβάλα ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε αισίως 30 πρώτα ημίχρονα Πρωταθλήματος και Κυπέλλου σε σύνολο 32 αναμετρήσεών του, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την εκπληκτική του επίδοση…

Κι όμως. Οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στον Ατρόμητο, κατάφεραν να δεχθούν δύο γκολ στο πρώτο μέρος από τους Στέλιο Σφακιανάκη (22’) και Ηλία Αναστασάκο (37’)

Όσα δηλαδή είχαν δεχθεί στο σύνολο των πρώτων ημιχρόνων των 28 προηγούμενων αγωνιστικών. Για όσους δεν θυμούνται, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μέχρι το απόγευμα της Κυριακής είχε δεχθεί μόλις δύο τέρματα σε πρώτα της ημίχρονα στις εγχώριες διοργανώσεις . Αυτά του Ντάρσι Νέτο στο 16’ της εκτός έδρας νίκης επί του Άρη με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και του Βασίλη Κουτσιανικούλη στο 45ο λεπτό της ήττας του Ολυμπιακού στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 2-1…

Πηγή gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...