ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Γίνε… συμμέτοχος

Φως από έναν επενδυτή-σωτήρα ή έστω έναν ικανό «συμπαίκτη» για τους Παππά και Νοτιά δεν φαίνεται να προκύπτει από πουθενά για την ΑΕΚ κι έτσι ο σύλλογος καταφεύγει στη βοήθεια του λαού της στην-όπως προμηνύεται-δύσκολη επόμενη μέρα για την ομάδα. 
Γίνε… συμμέτοχος


Στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει μετά τον τελικό του Κυπέλλου (30/4) και πριν την έναρξη των πλέι οφ ο Σταύρος Αδαμίδης, αναμένεται να παρουσιάσει ένα «σφιχτό» πλάνο και να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να συνδράμει αγοράζοντας μετοχές ανάλογα με τα χρήματα που θα επενδύσει απολαμβάνοντας και αντίστοιχα προνόμια. Αυτά υα έχουν να κάνουν από… πάρκινγκ και εκπτώσεις στις μπουτίκ, μέχρι και συμμετοχή στη διοίκηση. Η διοίκηση της ΠΑΕ εκτιμά πως με τη συμμετοχή των Supporters, δηλαδή του κλαμπ των οικονομικά επιφανών φιλάθλων της ομάδας, θα συγκεντρωθούν 1,5-2 εκατ. ευρώ. 

Ο Σταύρος Αδαμίδης είχε πολύωρο ραντεβού με τον Θωμά Μαύρο, τον οποίο φαίνεται να προορίζει ως άτομο που θα τεθεί επικεφαλής της συγκεκριμένης κίνησης, λόγω του ερείσματος και της αποδοχής που έχει στον κόσμο της ΑΕΚ. Ακόμη, ωστόσο, δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον θρύλο του συλλόγου, ο οποίος είναι λογικό να έχει αμφιβολίες για την επιτυχία του πλάνου. 

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα φέρουν τον Πέτρο Παππά να βρίσκεται σε επαφές με επιχειρηματία από το Λονδίνο για την παραχώρηση των μετοχών του στην ΠΑΕ ΑΕΚ. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...