ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

«Τρελαμένος» ο Πορτογάλος!

«Τρελαμένος» ο Πορτογάλος!

Όπως έχετε διαβάσει στο gazzetta.gr ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει «δεθεί» με τον Παναθηναϊκό και θα ήθελε να συνεχίσει και του χρόνου στο τιμόνι του «τριφυλλιού». Φυσικά το μπάχαλο στα διοικητικά τον έχει βάλει σε σκέψεις και όσον δεν ξεκαθαρίζει η κατάσταση τόσο ο Πορτογάλος προπονητής θα προβληματίζεται για το μέλλον του. Είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να νικά, να κατακτά τίτλους και αυτή η άρρωστη κατάσταση που επικρατεί στον πολυμετοχικό αποτελεί τροχοπέδη στους στόχους και την φιλοσοφία του.

Παράλληλα, τα χάλια της διαιτησίας στην Ελλάδα τον έχουν πονέσει αλλά στον Βόλο ξεχείλισε το ποτήρι! Τις τελευταίες εβδομάδες τόσο στους Πορτογάλους όσο και στους συνεργάτες του δηλώνει «πως έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση. Τι κάνω εδωπέρα, παλεύω και κάποιοι στερούν βαθμούς από την ομάδα», κάτι που δήλωσε και στην συνέντευξη Τύπου στο Πανθεσσαλικό. Για όσους τον γνωρίζουν καλά δεν ήταν κάτι καινούριο.

Μάλιστα, ακόμη και μια μέρα μετά από την ήττα στο φινάλε της Σούπερ Λιγκ, δεν μιλιόταν και ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος με την όλη ιστορία. Ξανά ένας διαιτητής στέρησε πράγματα από την ομάδα του ενώ καταλαβαίνει πολύ καλά πως η διοικητική ανυπαρξία έχει αντίκτυπο και στην αντιμετώπιση των διαιτητών, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να πηγαίνει απροστάτευτος και σαν πρόβατο επί σφαγή!

Στις λίγες κουβέντες που είχε σήμερα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του, ο Φερέιρα άφηνε ανοιχτό το μέλλον του ενώ ήταν ιδιαίτερα πεισμωμένος ενόψει των πλέι-οφ.

«Είναι μια κατάσταση που δυστυχώς συνεχίζεται. Τι νόημα έχει να δουλεύουμε σκληρά, όταν τα παιχνίδια δεν κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Έχω κουραστεί. Από δω και πέρα στο μυαλό μου είναι να βγάλουμε την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και βλέπουμε. Μέχρι την τελευταία μέρα στην σεζόν θα δουλεύω για την νίκη είναι υποχρέωση μου να οδηγήσω τον Παναθηναϊκό τουλάχιστον στην δεύτερη θέση. Δεν μπορώ, όμως, να αλλάξω την φιλοσοφία μου, προπονώ για να νικάω. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς. Αν θα μείνω ή αν θα φύγω. Είμαι πολύ απογοητευμένος» έλεγε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος είναι αηδιασμένος με το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν σε αυτό.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...