ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Το κυνηγάει για Ντεσπέιν η Πιατσέντζα

Το κυνηγάει για Ντεσπέιν η Πιατσέντζα
Στην Παγκόσμια Ομοσπονδία κατέφυγε για ακόμα μία φορά η Πιατσέντζα, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το θέμα με τον Ρολάντο Ντεσπέιν. Οι Ιταλοί δεν θέλουν τον παίκτη τώρα, αλλά για την επόμενη χρονιά.Στο θέμα αυτό έχουμε αναφερθεί πολλές φορές και δυστυχώς όπως φαίνεται θα συνεχίσουμε να αναφερόμαστε για πολύ ακόμα… Ο λόγος για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον Ρολάντο Ντεσπέιν και τις συνεχόμενες υπογραφές που έβαζε ο Κουβανός σε ότι συμβόλαιο έβρισκε μπροστά του. ο ακραίος του Ολυμπιακού εκτός από τους «ερυθρόλευκους», φέρεται να έχει υπογράψει ακόμα στην Βραζιλιάνικη Κρουζέιρο και την Ιταλική Πιατσέντζα. Μπορεί οι Βραζιλιάνοι να δείχνουν πως το έχουν παρατήσει το θέμα (κανείς δεν ξέρει φυσικά αν θα επανέλθουν), ωστόσο οι Ιταλοί το παλεύουν και θα συνεχίσουν να το παλεύουν.

Τελευταία κίνηση της Πιατσέντζα, ήταν να ζητήσει από την FIVB πειθαρχική διαδικασία, προκειμένου να ξεκαθαριστεί η υπόθεση αυτή και μάλιστα το συντομότερο δυνατό. Μάλιστα οι Ιταλοί αν δεν αλλάξουν κάτι στην στάση τους, δεν δείχνουν να θέλουν να τιμωρηθεί ο παίκτης, αν και εφόσον αποδειχθεί πως θα έπρεπε την φετινή χρονιά να αγωνιζόταν στην ομάδα τους, αλλά τον θέλουν για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το σίγουρο είναι πως η υπόθεση αυτή έχει αρκετό ψωμί, αν και το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως δεν επηρεάζει την παρουσία του Ντεσπέιν στο πρωτάθλημα που συνεχίζεται με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν προκριθεί ήδη στον τελικό μαζί με τον Ηρακλή.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...