ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Κατέρριψε το δικό του ρεκόρ

Κατέρριψε το δικό του ρεκόρ
Την επίδοση της μεγαλύτερης δικής του διαφοράς από τους αντιπάλους του κατέρριψε ο φετινός Ολυμπιακός με την τελική «ψαλίδα» των 13 πόντων από το δεύτερο Παναθηναϊκό.

Το θριαμβευτικό 6-0 επί της Λάρισας στο ματς – φιέστα της τελευταίας αγωνιστικής σε συνδυασμό με την νέα ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, επέτρεψε στον πρωταθλητή Ολυμπιακό να καταρρίψει ένα δικό του ρεκόρ, από τα τόσα, που έχει δημιουργήσει τα τελευταία 15 χρόνια της αυτοκρατορίας του στον ελληνικό χώρο. Αυτό, που σχετίζεται με την μεγαλύτερη δυνατή διαφορά, που έχει τερματίσει η πειραϊκή ομάδα από τους διώκτες της.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η διαφορά των 13 πόντων είναι η μεγαλύτερη, που έχει να επιδείξει ο Θρύλος απέναντι στους ανταγωνιστές του. Δύο φορές στο παρελθόν ο Ολυμπιακός έχει τερματίσει πρώτος με διαφορά 12 πόντων από τους αντιπάλους του. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 1996-1997 όταν και είχε κόψει πρώτος το νήμα, κατακτώντας το «παρθενικό» του πρωτάθλημα της νέας του δυναστείας συγκεντρώνοντας 84 βαθμούς, έναντι 72 της δεύτερης ΑΕΚ.

Η δεύτερη μας φέρνει δέκα χρόνια πίσω και συγκεκριμένα την σεζόν 2000-2001 όταν ο Ολυμπιακός με τον Τάκη Λεμονή στην πρώτη του σεζόν ως χεντ κόουτς στον «ερυθρόλευκο» πάγκο είχε φτάσει στην κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου πρωταθλήματος έχοντας συγκεντρώσει 78 πόντους έναντι 66 του δεύτερου Παναθηναϊκού!

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...