ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

«Πολίτες» για Σάντσες

Ακόμη ένας... μνηστήρας προστέθηκε για τον Αλέξις Σάντσες, καθώς εκπρόσωποι της Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να βρεθούν στην Ιταλία προκειμένου να συζητήσουν για τη μεταγραφή του Χιλιανού επιθετικού από την Ουντινέζε.
Ο Τέβες έχει αρχίσει και εκδηλώνει και πάλι τάσεις φυγής από το Μάντσεστερ και στη Σίτι θέλουν να προλάβουν τις εξελίξεις αποκτώντας τον Χιλιανό επιθετικό της Ουντινέζε.
Ο Σάντσες αναμένεται να είναι είτε ο... άμεσος είτε ο μακροπρόθεσμος αντικαταστάτης του Αργεντινού στους «πολίτες», οι οποίοι θέλουν να προλάβουν τους υπόλοιπους... μνηστήρες του 22χρονου άσου. Η Ίντερ έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στην ιταλική ομάδα ύψους 15 εκατ. ευρώ συν τρεις παίκτες ως έμψυχα ανταλλάγματα, η οποία όμως απορρίφθηκε από τη διοίκηση της Ουντινέζε.
Οι «φριουλιάνι» έχουν θέσει την τιμή πώλησης του Σάντσες στα 30 εκατ. ευρώ, με την Corriere dello Sport να αποκαλύπτει ότι οι Άγγλοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 25... Εκπρόσωποι της Σίτι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να βρεθούν στο Ούντινε, προκειμένου να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις για τον Χιλιανό άσο.

Πηγή gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...