ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Μέσα ο Λάζαρος, έξω Γκοβού

Με ενισχυμένη την επιθετική γραμμή του θα υποδεχθεί αύριο τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός, αφού και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ. Αντίθετα με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, εκτός αυτής έμεινε ο Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος δεν θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα των «πρασίνων» για φέτος. 
Μέσα ο Λάζαρος, έξω Γκοβού


Κανονικά συμμετείχε για άλλη μία ημέρα στην προπόνηση των «πρασίνων» ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε και θέτοντας αυτόματα εαυτόν στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα της ομάδας, το οποίος περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ταχύτητες ακολούθησαν και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, πλην του Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος έκανε ατομικό. 

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με τον «Δικέφαλο του Βορρά», εκτός της οποίας έμειναν οι: Σεϊταρίδης, Μαυρίας, Καπίνο, Γκοβού, Καρνέζης, Μαχλελής, Ιωαννίδης, Κλέιτον και Κατσουράνης (τιμωρημένος). 

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει το «τριφύλλι» σε σχηματισμό 4-3-3 και τους Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Καντέ στην άμυνα, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη και Νίνη στα χαφ, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα συνθέτουν οι Σισέ, Λέτο και Γκαρσία ή Χριστοδουλόπουλος. 

Ανακοίνωση προς τους οπαδούς 

Την προσοχή σε όσους βρεθούν στο ΟΑΚΑ επέστησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της. Στο εν λόγω κείμενο τονίζεται ο κίνδυνος διακοπής του αγώνα σε περίπτωση επεισοδίων, βάσει των κανονισμών που ισχύουν στα πλέι οφ. 


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, εν όψει του τελευταίου εντός έδρας αγώνα των playoffs με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 22 Μαΐου, υπενθυμίζει στους φιλάθλους μας ότι κάθε ενέργεια που παρεμποδίζει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα θα επιφέρει άμεσες κυρώσεις (διακοπή αγώνα, τιμωρία έδρας κλπ.).

Για το λόγο αυτό, δεν πρέπει να υπάρξει η παραμικρή εκτροπή που θα θέσει σε κίνδυνο την προσπάθεια της ομάδας, η οποία είναι υπότροπη. Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να υποστηρίξουν τον Παναθηναϊκό με τη φωνή τους και να τον προστατεύσουν διατηρώντας τη συμπεριφορά τους σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια, όπως έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν με την άψογη συμπεριφορά τους στους φετινούς αγώνες για το Champions League.

Τέλος, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως ο Τομέας Α (πλησίον του Τείχους των Εθνών) θα παραμείνει κλειστός λόγω έργων. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στον χώρο περιμετρικά του Σταδίου από τους Τομείς Β, Γ και Δ (Βορειοανατολική πλευρά του ΟΑΚΑ)
". 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...