ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Πέταξε ξανά ο Γουέμπερ!

Ο Μαρκ Γουέμπερ επανέλαβε τη χθεσινή εκπληκτική του απόδοση και πήρε την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές της Καταλονίας κι έσπασε το απόλυτο σερί του Σεμπάστιαν Φέτελ, που έμεινε δεύτερος. Τρίτος ο Χάμιλτον.
Με τον Μαρκ Γουέμπερ στην κορυφή ολοκληρώθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές της Ισπανίας. Ο Αυστραλός έβγαλε… φτερά, όπως και χθες, και κατάφερε να σπάσει το 1:21.0 και το 1:21.181, που έκανε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έμεινε αρκετά πίσω στην πρώτη περίοδο, ήταν πρώτος στη δεύτερη κι επιδίωξε να κάνει το ίδιο και στην τρίτη.
Όμως, δεν υπολόγιζε στον ομόσταβλό του, ο οποίος ήρθε με κεκτημένη ταχύτητα να του πάρει τη θέση. Τρίτος και πάνω από οχτώ δέκατα του δευτερολέπτου πιο πίσω έμεινε ο Λιούις Χάμιλτον, που δε θα μπορούσε να περιμένει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αφού ήταν πιο αργός από τις Red Bull, ενώ υπέπεσε και σ’ ένα λάθος. Αυτός που ακολούθησε ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο.
Ο Ισπανός γνώρισε ουκ ολίγες φορές την αποθέωση από τους οπαδούς του, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να πλασαριστεί στην τέταρτη θέση. Από εκεί και πέρα, οι Μπάτον, Πετρόφ, Ρόζμπεργκ, Μάσα, Μαλντονάντο και Σουμάχερ συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, με τον τελευταίο να μην γράφει χρόνο στο τρίτο σκέλος. Ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βγήκε τα τελευταία λεπτά για να κάνει ένα γύρο, όμως έπεσε η καρό σημαία πριν προλάβει, με αποτέλεσμα να εκκινήσει δέκατος.
Όσον αφορά τους αποκλεισμούς, από την πρώτη περίοδο αποκλείστηκαν οι Τρούλι, Μπαρικέλο, Γκλοκ, Λιούτσι, Καρθικέγιαν, Ντ’ Αμπρόσιο, Χάιντφελντ. Ο πιλότος της Renault δεν πραγματοποίησε ούτε ένα γύρο, καθώς οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας αδυνάτησαν να έχουν έτοιμο το μονοθέσιο, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών.
Από αυτούς κανένας δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με το 107%, που σημαίνει ότι όλα τα μονοθέσια θα δώσουν το παρών στον αυριανό αγώνα. Τέλος, από τη δεύτερη περίοδο έμειναν εκτός οι Μπουέμι, Πέρεζ, Αλγκουερσουάρι, Κομπαγιάσι, Κοβαλάινεν, Ντι Ρέστα, Σούτιλ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Γουέμπερ Red Bull 1:20.981 12 γύροι
Φέτελ Red Bull 1:21.181 13 γύροι
Χάμιλτον McLaren 1:21.961 12 γύροι
Αλόνσο Ferrari 1:21.964 15 γύροι
Μπάτον McLaren 1:21.996 12 γύροι
Πετρόφ Renault 1:22.471 14 γύροι
Ρόζμπεργκ Mercedes 1:22.599 14 γύροι
Μάσα Ferrari 1:22.888 15 γύροι
Μαλντονάντο Williams 1:22.952 14 γύροι
Σουμάχερ Mercedes 12 γύροι
Μπουέμι Toro Rosso 6 γύροι
Πέρεζ Sauber 9 γύροι
Αλγκουερσουάρι Toro Rosso 9 γύροι
Κομπαγιάσι Sauber 8 γύροι
Κοβαλάινεν Lotus 6 γύροι
Ντι Ρέστα Force India 13 γύροι
Σούτιλ Force India 13 γύροι
Τρούλι Lotus 4 γύροι
Μπαρικέλο Williams 5 γύροι
Γκλοκ Virgin 8 γύροι
Λιούτσι Hispania Racing 9 γύροι
Καρθικέγιαν Hispania Racing 9 γύροι
Ντ’ Αμπρόσιο Virgin 5 γύροι
Χάιντφελντ Renault Δεν έκανε χρόνο
Q1 107% 1:28.767

Πηγή gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...