ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

«Άλλα είκοσι πρωταθλήματα»

«Άλλα είκοσι πρωταθλήματα»
Το φετινό πρωτάθλημα να αποτελέσει την αρχή της δυναστείας του Ολυμπιακού στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τα επόμενα χρόνια θέλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση της ΠΕΦΟ κατά την οποία βραβεύτηκαν για την προσφορά τους οι Σταύρος Νταϊφας και Λεωνίδας Ανδριανόπουλος. 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας προς τα μέλη της ΠΕΦΟ, έθεσε σαν στόχο της διοίκησής του, την έναρξη μιας δυναστείας του Ολυμπιακού με αφετηρία το φετινό πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για την κατάκτηση είκοσι πρωταθλημάτων στα επόμενα χρόνια, αλλά και την καταξίωση του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Στο σημείο που στάθηκε ήταν η στήριξη που θα πρέπει να υπάρχει από τον κόσμο των «ερυθρολεύκων», και η οποία θα πρέπει να συνεχιστεί, αλλά και στο κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας. «Στον Ολυμπιακό κανένας δεν νιώθει μόνος του, γιατι είμαστε μια οικογένεια», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Πειραιωτών. 

«Τους είχα στη δίαιτα» 
Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Σταύρος Νταϊφάς με την ατάκα προς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού… Ο ιστορικός πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» διηγήθηκε τις επιτυχίες του ως διοικητικός ηγέτης των «ερυθρολεύκων», έπλεξε το εγκώμιο του κ. Μαρινάκη και στη μεγάλη σημασία της παρουσίας του στον Ολυμπιακό σε μια τόσο δύσκολη χρονική στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και έδωσε τις συμβουλές του… 

«Να τους παίρνεις τα πρωταθλήματα και να μην τους το λες. Έτσι… Κι εγώ τους είχα στη δίαιτα», τόνισε ο Σταύρος Νταϊφάς. 

Εκτός του Σταύρου Νταϊφά, τιμήθηκε ο Λεωνίδας Ανδριανόπουλος και η εφημερίδα «Γαύρος».

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...