ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Μπακαούκας: «Γίναμε το καμάρι της ΑΕΚ»

Μπακαούκας: «Γίναμε το καμάρι της ΑΕΚ»
Ο Χριστόφορος Μπακαούκας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο studio τουNovaΣΠΟΡ FM 94,6καλεσμένος του Μιχάλη Ηλιού και της Φλώρας Μιχαλοπούλου στην εκπομπή «Μπάλα δεν είναι μόνο μία». 

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ θεωρεί πως το τμήμα χάντμπολ έχει γίνει το «καμάρι» του συλλόγου, ενώ αργότερα συμφώνησε με τον προπονητή των Βριλησσίων, Νίκο Γραμματικό, πως μόνο καλό θα έκανε στο άθλημα, η συμμετοχή του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. 

«Εμείς παλεύουμε και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα και τον κόσμο. Πιστεύω ότι έχουμε γίνει το καμάρι της ΑΕΚ», δήλωσε αρχικά ο Χριστόφορος Μπακαούκας, ενώ σε ερώτηση για το πόσο ακόμα θα αγωνίζεται, απάντησε: «Για τουλάχιστον 20 χρόνια!». 

Για τον γυρισμό από τη Θεσσαλονίκη: «Αυτό που ζήσαμε θα μείνει για πάντα στη ζωή μας. Ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι για αυτό που κάναμε, γιατί δώσαμε πολύ χαρά στον κόσμο. Ήταν ένα ταξίδι εννιά ωρών, όπου τα συναισθήματα ήταν τρελά και δεν πρόκειται να το ξεχάσει κανένας από εμάς. Το αποκορύφωμα ήταν οι πανηγυρισμοί στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου μας περίμενε 3.000 κόσμος». 

Για τα παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου: «Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποδείξαμε ότι τίποτα δεν τελειώνει, εάν δεν σφυρίξει ο διαιτητής. Είμαστε άξιοι πρωταθλητές και όλοι αξίζουν συγχαρητήρια. Στο ματς του Κυπέλλου δεν είχαμε καθαρό μυαλό, ενώ μας έλειπε το εύκολο γκολ. Τα Βριλήσσια είναι άξιοι Κυπελλούχοι. Ο Νίκος (σ.σ. Γραμματικός) έκανε πολύ καλή δουλειά, καθώς έφτιαξε την ομάδα, όπως ακριβώς έπρεπε για αυτό το Final 4». 

Για την κλήση στην Εθνική ομάδα: «Είναι κάτι πολύ ευχάριστο και τιμή στην καριέρα μου, που κλήθηκα στην Εθνική ομάδα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα που αυτή άργησε λίγο». 

«Ως άνθρωποι του χάντμπολ, θέλουμε να μπουν οι μεγάλες ομάδες στο πρωτάθλημα, ώστε να αναπτυχθεί το άθλημα. Με την είσοδο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ανέβηκε το χάντμπολ, αλλά αν έρθουν, ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκός, τότε πιστεύω ότι θα έχει ακόμη περισσότερη προβολή». κατέληξε ο αρχηγός της ΑΕΚ. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...