ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

"Πονοκέφαλοι" για Βαλβέρδε

Ο Φετφατζίδης με αντίπαλο τον Παρασκευαΐδη Αρκετά προβλήματα συσσωρεύονται στον Ολυμπιακό ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αρη στο Καραϊσκάκη. Ο Γιάννης Φετφατζίδης παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που αποκάλυψαν ένα οστικό οίδημα μηριαίου κονδύλου. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο, για την ώρα πάντως φαντάζει αμφίβολη η συμμετοχή του στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος.

Πρόβλημα υπάρχει και με τον Μάρκο Πάντελιτς, που τραυματίστηκε την Πέμπτη και την Παρασκευή έκανε μόνο τρέξιμο. Και ο Σέρβος επιθετικός έκανε μαγνητική τομογραφία, από την οποία προέκυψε ότι υπάρχει μία κύστη στο αριστερό γόνατο, που του προκαλεί τις ενοχλήσεις. Και η δική του συμμετοχή απέναντι στον Αρη θα κριθεί αύριο.

Αντίθετα, δεν υπάρχει ανησυχία για τον Αλμπερτ Ριέρα, ο οποίος δεν προπονήθηκε σήμερα, λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό πόδι. Οι εξετάσεις έδειξαν ένα απλό οίδημα μαλακών μορίων και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να μετάσχει κανονικά αύριο στο πρόγραμμα και να τεθεί στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο, με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...