ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Συγκλονιστικές δηλώσεις Χιμένεθ!

Συγκλονιστικές δηλώσεις Χιμένεθ! Συγκλονιστικές ήταν οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ μετά την προπόνηση του Σαββάτου και λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός προσπαθεί να ακουμπήσει στις καρδιές των παικτών, να τους ντοπάρει ψυχολογικά και βάζει μπροστά τον κόσμο: «Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη. Μία κοινωνία που ζει σε οικονομική κρίση όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, γνωρίζω ότι αύριο πολύς κόσμος θα κάνει την υπέρβασή του να έρθει αύριο στο γήπεδο. Και εμείς θα κάνουμε τα πάντα γι' αυτούς. Το παιχνίδι με την Άντερλεχτ το αφήνουμε πίσω. Όπως και αυτό με τον Άρη. Όλοι γνωρίζουν και μαθαίνουν από τα λάθη τους. Το ανέβεις στο άρμα της νίκης είναι το πιο εύκολο. Έτσι θα γίνουμε μεγάλη ομάδα, μαθαίνοντας από τα λάθη μας», είπε αρχικά ο Ισπανός και συνέχισε: «Πρέπει να παίξουμε 90 λεπτά με ένταση και από τη δική μου πλευρά δεν πρέπει να δικαιολογηθώ. Ούτε τραυματισμούς, ούτε απουσίες, ούτε για τη φυσική κατάσταση θα μιλήσω. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες αύριο. Για την ΑΕΚ αυτή η κούρσα πρέπει να είναι μεγάλης διάρκειας και όχι... σπρίντ».
Οι απουσίες για την ΑΕΚ πολλές, με τον Χιμένεθ όμως να σχολιάζει: «Είναι το μεγάλο πρόβλημα που έχουμε αυτή τη στιγμή. Όταν μιλάμε για μεγάλες ομάδες που είναι σε τρεις διοργανώσεις το να έχεις βάθος στα αποδυτήρια είναι ότι το καλύτερο. Αλλά μέσα στις αντιξοότητες που υπάρχουν, θα βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και οφείλουμε να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο. Για τον κόσμο μας που θα έρθει να μας δει και να μας στηρίξει. Δεν ζητάω τη νίκη. Αυτή ή θα έρθει ή δεν θα έρθει. Αυτό που ζητάω είναι να διεκδικήσουμε τη νίκη».
Ο Χιμένεθ «έφτιαξε» τους πάντες στην πορεία, όταν σε ερώτηση για το κλίμα και τα πλάνα του είπε: «Πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο. Δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία κούρασης. Όταν οι παίκτες δουν τον κόσμο, μόνο που το λέω ανατριχιάζω, θα πρέπει να αποκτήσουν αμέσως κίνητρο μέσα τους. Αν δεν έχουν κίνητρο βλέποντας αυτό τον κόσμο αύριο, πιθανόν να μην έχουν αίμα μέσα τους. Να έχουν νερό! Εγώ χαιρόμουν να παίζω σε γεμάτο γήπεδο. Όποιος παίκτης μπει στο γήπεδο πρώτα θα παίξει με την καρδιά του και μετά με τα πόδια του»!
Όσο για τα αγωνιστικά του πλάνα σχολίασε: «Έχω κάποιες αμφιβολίες γιατί όπως καταλαβαίνετε έχουμε πολλά παιχνίδια. Όλους τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου είναι στην αποστολή. Έχω μία ιδέα. Αλλά πρέπει να τους κοιτάξω και να με κοιτάξουν στα μάτια και να μου πουν ότι είναι 100% έτοιμοι. Πρέπει να βοηθάμε και να πολλαπλασιαζόμαστε με αυτό τον τρόπο. Αυτό που ίσως χρησιμοποιήσω είναι το 4-3-3 ίσως υπάρξει μία αλλαγή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει ένας τερματοφύλακας και τέσσερις αμυντικοί. Δεν θα αλλάξω το σύστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...