ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Βαλβέρδε vs Κούπερ = Χ

Βαλβέρδε vs Κούπερ = Χ
Το αυριανό ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον και για τους πάγκους των δύο ομάδων. Oπως παρουσιάζει το gazzetta.gr ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα συναντηθούν για τέταρτη φορά ως αντίπαλοι..

Και μιας και αναφέραμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ένα από τα αξιοσημείωτα του «ντέρμπι» ανάμεσα στον «Δαφνωστεφανομένο Έφηβο» και τον «Θεό του Πολέμου» είναι και η μάχη στην σκαριέρα των πάγκων από δύο «μετρ» του είδους.

Η δική τους «μάχη»
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα δώσουν ο καθένας από τη μεριά του τη δική τους μάχη στον πάγκο. Ωστόσο, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα λάβει χώρα ένα τέτοιο γεγονός, μιας και στο παρελθόν αμφότεροι έχουν συναντηθεί τρεις ακόμη φορές με τον καθένα να προσμετρά από μία νίκη και ένα παιχνίδι να έχει λήξει ισόπαλο.

Απόλυτη ισορροπία
Οι τρεις αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν για το πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στο πρώτο παιχνίδι, η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Βαλβέρδε νίκησε τη Μαγιόρκα του Κούπερ με 4-0 στο «Σαν Μαμές», ματς το οποίο έγινε το 2004.
Το επόμενο παιχνίδι βρήκε νικητή τον 55χρονο τεχνικό των «Κίτρινων» μιας και η Μαγιόρκα του Κούπερ νίκησε την Μπιλμπάο με το επιβλητικό 4-3, με τον Κούπερ να παίρνει τη ρεβάνς από τον «Τσινγκούρι».
Το τρίτο και τελευταίο τους παιχνίδι (μέχρι το αυριανό) έγινε το 2007 με αμφότερους να εργάζονται σε διαφορετικές ομάδες. Ο Βαλβέρδε βρίσκονταν στον πάγκο της Εσπανιόλ, ενώ ο Κούπερ σε αυτόν της Ρεάλ Μπέτις.Το παιχνίδι έληξε με σκορ 2-2, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για την Εσπανιόλ είχε παίξει σε όλο το 90λεπτο ο Μοϊσές Ουρτάδο, ενώ ο Αλμπερτ Ριέρα είχε μπεις ως αλλαγή στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...