ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Η Ρεάλ καλύτερη από τη Μπαρτσελόνα!

Ο Ιγκουαϊν πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ επί του Αγιαξ Αν υπάρχει κανείς που να αξίζει τα (υπερβολικά) χρήματα που δαπανώνται στο χώρο του ποδοσφαίρου, αυτός είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο. Οχι μόνο για τα αποτελέσματα που παρουσιάζει σε όποιον σύλλογο έχει εργασθεί, αλλά και για τον άνεμο αισιοδοξίας που φέρνει στους οπαδούς της εκάστοτε ομάδας του. Σήμερα, δημοσκόπηση της "Marca" δείχνει ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ισπανών ποδοσφαιρόφιλων πιστεύει πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι καλύτερη, στην παρούσα φάση, από τη Μπαρτσελόνα.

Στη σχετική ερώτηση, το ποσοστό που απάντησε "ναι" ανέρχεται στο... δικτατορικό 84,6%, καθώς οι εμφανίσεις της τον τελευταίο μήνα έχουν πείσει τους πάντες ότι ο Μουρίνιο τα καταφέρνει μια χαρά και στις ομάδες με επιθετικό DNA! Από το 0-0 με τη Λεβάντε στις 25 Σεπτεβρίου, η "βασίλισσα" μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες με συνολικό συντελεστή τερμάτων 13-2, είναι πρώτη στην Ισπανία, αλλά και στον όμιλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου με εννέα βαθμούς σε τρεις αγώνες έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση.

Οσο για τη δημοσκόπηση, μπορεί η Marca να θεωρείται φίλα προσκείμενη στη Ρεάλ, όμως το ποσοστό δείχνει κοινή παραδοχή, που αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς πως η σύγκριση γίνεται με την κορυφαία ομάδα που παρουσιάστηκε στον πλανήτη τα τελευταία 30 χρόνια, τη Μπαρτσελόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...