ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Έξω ο Άρης απο τα Τρίκαλα!

Πανηγυρισμοί για το γκολ του Μίνγκα Συναρπαστικό ματς έγινε στα Τρίκαλα, με τον τοπικό ΑΟΤ να προκρίνεται θριαμβευτικά στους "16" του κυπέλλου Ελλάδας, νικώντας τον Αρη 4-2 στα πέναλτι. Η κανονική διάρκεια και η παράταση του αγώνα ολοκληρώθηκαν με το ισόπαλο 1-1, καθώς ο Ρονάλντο Γκιάρο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 7΄, ενώ ο Μίνγκας ισοφάρισε στο 32΄. Ο Αρης αγωνίστηκε με 10 παίκτες σε όλο το διάστημα της παράτασης, λόγω αποβολής του Μίσελ στο 87΄.

Η βραδιά έμοιαζε ιδανική για τον Αρη, όταν στο 7ο λεπτό ο Ρονάλντο Γκιάρο με προβολή μετά από σέντρα του Χαβίτο άνοιξε το σκορ. Το γρήγορο γκολ όχι μόνο δεν επηρέασε αρνητικά τους γηπεδούχους, αλλά μάλλον προκάλεσε "ύπνωση" στην ομάδα του Εκτορ Ραούλ Κούπερ, που παρουσίασε μετριότατη εικόνα.

Σίγουρα, όμως, χειρότερη ήταν η εικόνα των οπαδών των "κιτρίνων" που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν προς τους φίλους των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί για περίπου πέντε λεπτά. Με την επανέναρξη, ο ΑΟΤ ισοφάρισε! Ο Βανγκέλι δεν κατάφερε να απομακρύνει σωστά και ο Μίνγκας από κοντά έστειλε τη μπαλά στα δίχτυα του Σηφάκη στο 32΄.

Το υπόλοιπο του αγώνα κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, μέχρι το 85΄ οπότε ο Αρης έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη, όταν ο Κόκε "σημάδεψε" το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Τόχα και ο Κάλβο που βρέθηκαν σε πλεονεκτική θέση, καθυστέρησαν χαρακτηριστικά. Στο 87΄ ο Μίσελ αποβλήθηκε επειδή έσπρωξε τον Κοντογουλίδη κι έτσι ο Αρης αναγκάστηκε να παίξει με αριθμητικό μειονέκτημα στην παράταση.

Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό ήταν αρκετό να αφυπνίσει τους παίκτες του Αρη, που έβλεπαν μπροστά τους το φάσμα του αποκλεισμού. Στην παράταση έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά είτε βρήκαν μπροστά τους τον Πουρή (Κόκε 100΄), είτε δεν ήταν ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια (Χαβίτο 104΄, Κάλβο 108΄) κι έτσι το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Πουρής απέκρουσε την εκτέλεση του Ρονάλντο, ο Ναφτί αστόχησε κι έτσι ο ΑΟΤ πήρε άξια την πρόκριση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πουρής, Ρούσεφ, Μπουκουβάλα, Κοντογουλίδης - Κάλβο, Βανγκέλι

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Μπένος): Πουρής, Γιώτας, Μπριλλάκης, Ντόικιτς (71΄ Κόρμπος), Χρήστου, Μπουκουβάλας, Μπακομήτρος (93΄ Σπασόγεβιτς), Μίνγκας, Ριζογιάννης, Ρούσεφ (77΄ Μπαριέντος), Κοντογουλίδης
ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Ρονάλντο Γκιάρο, Ναφτί, Κάλβο, Κόκε, Ρουίς (90΄ Νέτο), Μισέλ, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πρίττας (62΄ Τόχα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...