ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Κοσμογονικές αλλαγές, αν ''περάσει'' της Μπάγερν

Κοσμογονικές αλλαγές, αν ''περάσει'' της Μπάγερν
Αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα την κόντρα της με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας είναι η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί φτάνουν μέχρι την Κομισιόν, καταγγέλλοντας τους «οράνιε» για το γεγονός ότι δεν της κατέβαλε αποζημιώσεις σε περιπτώσεις τραυματισμών και αν δικαιωθεί, ενδέχεται να προκαλέσει φοβερές αλλαγές στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι Βαυαροί έχουν φρικτά παράπονα για το γεγονός ότι παίκτες της ομάδας (με κορυφαία την περίπτωση Ρόμπεν) τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών τους με την εθνική ομάδα, ζήτησαν χρηματική αποζημίωση και τώρα είναι έτοιμοι να απευθυνθούν στην Κομισιόν.

Ο πρόεδρος του γερμανικού συλλόγου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, τόνισε στην «Bild»: «Το μόνο που θέλουμε, είναι η UEFA και η FIFA να εγγυηθούν πως οι ομάδες θα αποζημιώνονται σε περίπτωση τραυματισμού».

Πάντως, ο δικηγόρος Μαρκ Ε. Ροθ, προειδοποιεί πως αυτή η κόντρα είναι δυνατό να φέρει κοσμογονικές αλλαγές στο χώρο του ποδοσφαίρου.

«Η Κομισιόν είναι πιθανό να καταδικάσει τις εθνικές ομάδες για εκμετάλλευση της μονοπωλιακής θέσης της UEFA και της FIFA, αν θεωρήσει πως το να ζητούν τους παίκτες, αλλά να μην καταβάλουν αποζημιώσεις, είναι αντίθετο προς τους νόμους που απαγορεύουν τη δημιουργία τραστ και μονοπωλίων στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης», δήλωσε συγκεκριμένα.

Εάν ισχύσει κάτι τέτοιο και οι εθνικές ομάδες επιμείνουν στη μη καταβολή αποζημιώσεων, οι σύλλογοι θα μπορούν να μην παραχωρούν τους παίκτες τους, σύμφωνα με όσα είπε ο Ροθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...